Tips på bästa raksystemet

Nu måste jag berätta om en riktigt lyxig produkt för Dig. Jag har i samarbete med EFI:s Intuition Sensitive Care fått testa deras raksystem. Ja, det är nämligen som ett helt system men det är enklare än något annat jag testat. Själva hyveln har 4 precisionsslipade blad som är supergrymma verkligen, de i sin tur är omslutna av en raktvål som skummar sådär härligt när det kommer i kontakt med vatten. Det första jag gjorde var att kasta alla våra rakhyvlar som låg och skräpade bl a på duschgolvet efter att jag testat den här produkten. Nu har jag en schysst liten behållare som den här fantastiska mackapären får sitta i.

Jag laddade riktigt ordentligt innan med riktigt håriga ben, haha….

IMG_2839

Såhär såg det ut när det kom. En förpackning med själva hyveln, sen följer det även med 6 nya blad med den härliga raktvålen.

IMG_2903

Jajemen, laddad för nyrakade ben! 🙂

IMG_2850

Såhär ser den ut när man tar ut den från förpackningen.

IMG_2856 IMG_2860

Jag hade sparat mig en redig päls att ta hand om. Ja så man verkligen ser effekt av rakningen tänkte jag. 😉 Det enda som behövs är lite vatten. Jag passade på att ta ett litet snabbt fotbad i hinken sen rakade jag loss. Men vet du vad som var lite smått fantastiskt? Att det fasen inte kändes alls som att man rakade sig, det var mer en känsla av att man drog en riktigt len tvål över benen. Sedan skummar den lite som en tvål medans man håller på. Dessutom rör sig själva munstycket sådär så man vågar dra den över knylor och knäskålar utan att vara rädd för att man slajsar sönder sig. Den har man ju gjort förr, sådär så man råkat raka loss en stor bit och sen blöder man som en stucken gris. Jag tyckte tvålen doftade som i farfars bastu när jag var barn. Älskade den doften minns jag. Man blir verkligen superfint rakad och så känns den där raktvålen helt magisk, den var faktiskt en stor överraskning för mig.

IMG_2865

Efteråt så smorde jag in mig med den här lotionen, den doftade såååå gott och mina ben blev lena som en barnstjärt. Tony drog mig på benen och sa WOW, det var riktigt bra betyg det.

IMG_2864

Barnstjärtslena och alldeles hårlösa! ♥

IMG_2847 IMG_2848

Såhär förvaras den nu inne i duschen. En sån sugpropp bara som man fuktar lätt och smäller fast den på väggen. PERFEKT!

Nu ska du få värsta bästa erbjudandet på denna. Detta är nämligen en produkt som man supersmidigt får skickat hem i brevlådan. Nu kan du också få testa detta kompletta provpaket med Intuition för endast 19 kr (frakt och expeditionsavgift). Du är inte förpliktad att fortsätta köpa rakhyveln efter ditt provpaket om du inte vill, men om du vill det så får du hem 1 ask med 6 bladrefiller var fjärde månad (288 kr). Hur bra? Är det något man glömmer att köpa så är det väl rakhyvlar?! Jag gissar att jag inte kommer att få ha den här ifred för Tony heller, han råkade få nys om den nämligen och ÄLSKADE den.

Klicka hem ditt provpaket HÄR! 

I samarbete med EFI

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ann-Marie
7 years ago

Provade den också med ett startpaket för 19 kr tror jag, det var, då får man en prenumeration också på själva rakbladet. Vi fick det kanske för 2 veckor sen. Bilden, där du satt upp den, ser ut som du kunnat vara här, vi har den likadant uppsatt. Smått osannolikt kanske, men nej. Jag var nöjd med den också och som du säger, det kändes inte som man rakade benen, milt och härligt.

Nästa inlägg

Host

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x