Förnyelse av löften DEL 1

Godmorgon fina ni!

Jag tog en ”day off” igår. Förkyld och väldigt trött var jag. Jag var nästintill nykter på vår stora dag då jag inte kände mig 100 så jag var inte bakis på något sätt, däremot tror jag att jag var sliten av allt fix och veckan som förkyld.

Ja, som jag skrev i det förra inlägget så har jag burit en hemlighet under lång tid. Faktiskt i hela 10 år. Den 26:e augusti 2006, vår bröllopsdag, bestämde vi att vi skulle förnya våra löften den dagen vi varit gifta i 10 år. Tack och lov så var det en fredag. Vi ville ha det enkelt och inte så stort och pråligt, vi hade 100 gäster på bröllopet och ville ha en lugnare och enklare tillställning för våra förnyelser. Våra gäster visste inget men några anade nog. Det roliga var att vi med prästen bestämde att han bara skulle dyka upp under Åkerö äppelträdet i trädgården och så skulle vi gå dit och möta upp honom. Det vart så bra och så mysigt. Alla gäster trängdes nära oss där under trädet. Jag hade hängt upp vita ballonger som liksom gungade med där med oss…. Så fint och så perfekt det kan bli.

förnyade löften 3

Här stod vi under trädet! ♥♥

förnyade löften 4

Vännerna runtomkring oss. ♥

förnyade löften 18

förnyade löften 19

förnyade löften 17

Alla våra barn var där också…… Thedde med en kompis, Elliot med några till kompisar och så Milo som ställde sig bredvid oss och stod och höll i sin pappa. ♥

förnyade löften 5

Vi hade kram istället för Puss. 🙂

förnyade löften 10

förnyade löften 8

förnyade löften 9

förnyade löften

förnyade löften 7

Världens finaste präst hade vi som smög i både diken och buskar för att det skulle bli så bra som möjligt och en överraskning. Han tyckte det var riktigt skoj! 🙂

förnyade löften 16

Happy paret! ♥

förnyade löften 14 förnyade löften 13 förnyade löften 12

Fina vänner som kom och firade och käkade kräftor med oss!

Nu måste jag rusa, Loppievent väntar i storstan för lilla familjen så jag tänkte visa dig alla partybilder senare idag. Tack för alla härliga grattishälsningar ifrån er!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

15 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
7 years ago

Grattis härliga ni! Vilka härliga bilder och vad vackra ni va 🙂 länge leve kärleken, ni känns som ett par att se upp till.❤❤❤

Agneta
7 years ago

Underbart!❤️❤️

Nina
Nina
7 years ago

Vilken härlig dag!! Så romantiskt.

Erika
Erika
7 years ago

Stort grattis! Åh va ni är fina ❤️ Massa kramar till er

Camilla
Camilla
7 years ago

Å så mysigt! <3 Det tänkte jag också…att 10år som gifta ska jag o min man förnya våra löften! För min del var/är jag så sugen på att verkligen "gifta" mig igen, att ha brudklänningen och mysa liksom! Men så fint att ha det lite mindre med bara de närmaste <3 3 år kvar för våran del…

Lena
Lena
7 years ago

Grattis!!gud vilken snygg stilig klänning o Skorna med var finns det?

Annika W
Annika W
7 years ago

Grattis ❤ och så vackra!!

Pernilla
Pernilla
7 years ago

UNDERBART…
Jag blir så lycklig när jag ser att det finns äkta kärlek…Det ger lite hopp om att tvåsamheten är något bra. Lyckliga ni!! Denna kärlek ni visar varandra och alla andra, som lyser igenom bilderna på skärmen… ååå vad jag önskar att jag någon gång i livet får uppleva just detta!
Jag känner inte er alls… (även om det känns som om jag faktiskt gör just det, känner er. Har ju följt dej och din goa familj på bloggen i många herrans år).
Själv fick jag tyvärr uppleva motsatsen… Vi gifte oss efter 9 år… 9 år av en salig blandning av ”kärlek”, svartsjuka och oroligheter. När jag efter mycket om och men gav med mej (ja, jag ”gav med mej”) och vi gifte oss… så var det som att vända på en hand. Han fick äganderätt och allt blev sju resor värre. Jag trodde att de skulle lugna ner sej när vi gifte oss, att han skulle förstå att jag menade allvar med oss, att jag ville leva resten av mitt liv med honom.
Det slutade efter 1,5 år med skilsmässa och rättegång där han dömdes för misshandel… Det är 5 år sedan nu. Och jag vågar ännu inte lita på någon.
Men när jag ser er KÄRLEK så ger det Hopp… hopp om att det finns ÄKTA kärlek. All LYCKA till er, fina! Stort GRATTIS till 10 fantastiska år.. och förhoppningsvis många år till framöver.
Kram och lyckönskningar till Er från ”bilring bild nr2” 😉

Agneta
Reply to  Pernilla
7 years ago

Pernilla, ja det finns många knäppgökar på denna jord.Men vad skönt att du kom ur det, starkt gjort att lämna.Lycka till, kanske du hittar riktig kärlek nån gång.Dem finns faktiskt också. Kram

Sussie
Sussie
7 years ago

Grattis! Vilken underbar idé och han är verkligen en jättebra präst. Kram på er och gör om det här igen om ytterligare 10 år

Språkpolisen
Språkpolisen
7 years ago

Ett löfte, flera löften 🙂

Katrin
Katrin
7 years ago

Vad roligt, grattis och vad fina ni är! Stor kram!

Alisa Gbg
Alisa Gbg
7 years ago

Grattis till Er, ni är SÅ fina ihop!!
Men jag måste fråga en sak…hur kan du se yngre ut nu än för 10 år sen? :)) Snygg kvinna!

kram från Gbg

Susanne
Susanne
7 years ago

Helt underbart,Grattis!
Vad mysigt med dom närmaste.
Så fint med Milo som står där framme med er.
Kärleken är störst av allt!
Kram på er

Liza
Liza
7 years ago

Grattis till kärleken <3 Å herregud så snygg du är Nina 🙂

Nästa inlägg

En hemlis….

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x