Celebrity Cruises med Polyresor

Idag blev jag inbjuden att vara med på en fartygsvisning i Sthlm. Min vän Kimmo är en av dem som driver Celebrity Cruises som bjöd in oss genom Polyresor.

IMG_3131 IMG_3133

Hon var ståtlig där hon stod i hamnen i Sthlm. Vi fick grupp-pass att ta oss in med och kontrollen och säkerheten var rigorös. Kändes faktiskt väldigt tryggt allting. SJÄLVKLART pep det om mig när vi gick in genom säkerhetsdörrarna. Ja, det är samma kontroll som när man ska flyga. Det var mitt halsband som pep denna gången. Ibland undrar jag om det ligger något chip inopererat i mig eftersom det ALLTID piper. 😀

IMG_3222

Vår guide denna dag var Niklas Lennartsson, han kommer faktiskt från vår lilla småstad ifrån början. Trevlig och så hade han tammetusan svar på alla våra frågor. Allt från omsättning, personalfrågor och ALLT om detta vrålåk till fartyg! Jag ska ta med dig på en tur i det här fantastiska fartyget nu. Håll i dig för nu ska du få uppleva något helt otroligt faktiskt! 🙂

IMG_3137

Vi satte oss högst upp i båten för en första genomgång. Kimmo bara satt och mös för han visste ungefär vad vi skulle få se. Han har åkt på såna här lyxkryssningar ett antal gånger då han ju jobbar som reseledare i sitt resebolag. Här satt vi på våning 16!!!! Hon är drygt 300 meter, ungefär dubbelt så lång som en vanlig finlandsbåt.

IMG_3140

Jättestolar på den ÄKTA gräsmattan.

IMG_3141

Jajjemensan. Här ligger det en äkta gräsmatta. Den byts dessutom ut när man kommer till länder i Skandinavien då den andra inte tål klimatet här. Say what?! Javisst… det jobbar två heltidsanställda på båten som bara klipper gräsmattor och sköter alla blommor och växter på båten. Detta är som små bås där man kan sitta och njuta av grönt gräs och fint väder.

IMG_3143 IMG_3144

Det ”lilla” poolområdet på taket.

IMG_3145 IMG_3147 IMG_3148

Det som man kan kalla dansplatsen. Det var så fräscht överallt. Inga brännhål eller spyor i heltäckningsmattor. Inga skumma dofter. Bara fräscht och goddoftande överallt.

IMG_3149

SPA:t fick vi tyvärr inte gå in på då det var gäster där. I regel så töms nästan båten dagtid då båten är och besöker olika platser i världen. Men många passar också på att gå på t ex spa. Det ser helt ljuvligt ut därinne såg jag på deras hemsida. Här kan du få akupunktur och alla herrans behandlingar och t.o.m botox och fillers.

IMG_3151 IMG_3152

Gymmet och alla konditionsmaskiner. Detta är enormt alltså. Hur många som helst får plats att träna här. Helt galet! Han som stod där och sprang kikade på Gröna Lund medans. Det rymmer nästan 3000 personer på båten.

IMG_3154 IMG_3155 IMG_3156

Inomhuspoolerna och alla sköna vilobäddar.

IMG_3159 IMG_3160

Vad sägs om det lilla biblioteket? ♥

IMG_3161 IMG_3163 IMG_3164 IMG_3168

Vi fick också kika in i en hytt. Alltså, en ”balle” med solstolar, ett litet bord och lyxig säng med TV och hela baletten. De har tydligen alla satelliter du kan tänka dig för att man ska kunna ha bästa uppkopplingen. Det är 4G på båten hela tiden. Alltså, jag såg framför mig hur jag skulle komma ut nyduschad med badrocken på och hälla upp ett iskallt glas vin och sätta mig och njuta av havet. Jag smäller tammetusan av alltså!

IMG_3169 IMG_3170 IMG_3173

Vill du gå på teater så gör du det, här höll det just på att öva in kvällens show. Det är ny show varje kväll. Personalen jobbar lite olika på dessa båtar. En del jobbar 14 veckor och är hemma 14 veckor. En del jobbar ett halvår och är lediga 2 månader. En del jobbar 9 månader och är lediga i 3. När man åker med båten så blir man borta så länge som man är ute. Man åker liksom inte hem emellan. De har bra betalt och tycker att de har de bästa jobbet. Det var härligt att höra tycker jag.

IMG_3174 IMG_3175 IMG_3178

Tröttnar du på att kolla teater, äta, träna, spa:a så kan du ju alltid shoppa! LYYYYYYX…..

IMG_3179 IMG_3180 IMG_3181 IMG_3182

När du shoppat klart kan du ta en fika…. här skulle jag sitta varje dag! ♥♥♥

IMG_3188

På fartyget ingår allt. Mat, dryck, träning…ja men nästan allt. Men det finns restauranger som man kan få en ännu större upplevelse på och äta riktigt lyxig mat som äkta kaviar och fantastiska rätter.

IMG_3195

Här har du ett litet finare vinrum. Här kan du stoppa in din hyttnyckel i ett form av skåp och få ett glas av det dyraste vinet du kan tänka dig. Här kanske man inte bör hamna när man redan druckit några glas vin på nattkröken. Det kan blir dyrt! 😉

IMG_3197 IMG_3198

Åh det här var så coooooolt, det kändes som det kan se ut i USA. Eller som jag sett på amerikanska filmer. Haha…. Här fanns ALLT i spelväg.

 IMG_3206 IMG_3207 IMG_3208 IMG_3210 IMG_3211 IMG_3216

Sist men inte minst…. maten! MUMS säger jag bara. Det var 2 olika förrätter, ravioli med svamp och en sallad. Varmrätt var fisk. Efterrätt en magsik chokladmousse med apelsin på toppen. Allt var så gott! Serveringspersonalen var något i hästväg. bättre och snabbare service får man nog leta efter. GRYMT!

IMG_3212 IMG_3213 IMG_3215 IMG_3217

Trevligt gäng vi var idag verkligen! ♥

IMG_3220

Efter vårt besök fick vi tillbaka våra pass och körkort ur den här lilla lådan.

Vilken dag, så härligt det var! Jag vill såklart tacka Celbrity Cruises och Polyresor för den här fina visningen. Längst upp har jag länkat till respektive sida. Där finns att läsa ALLT om dessa kryssningar som inte är så dyra som man faktiskt tror. Jag drömmer själv om att få göra en sån här kryssning och ska nog prata allvar med Tony. Det vore verkligen fantastiskt att få uppleva detta. Båten seglar ju runt och du hamnar på nya ställen i världen nästan varje dag. De utgår från olika ställen i världen och det galna är att i priset så brukar ALLT ingå. Både flyget och resan med all inclusive. Som sagt, jag ska nog börja bearbeta karln min. För en sån här resa vill jag VERKLIGEN göra.

Nu är det soffan med fotpill kvar.

Kram Nina ♥

5
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LinizTravel
7 years ago

Wow vilket härligt fartyg!!!! Skulle gärna resa med det!!!! Ser helt fantastiskt ut!!!! Kramar

Berit
Berit
7 years ago

Åh herregud så underbart!!! Kikade runt på hemsidan på en gång men nog attan kostar det sin lilla slant Stockholm-Amsterdam i 12 dagar från 21 000:- /person 🙂
Vad jag förstår så får man ta sig till avgångsstaden bäst man vill så flygresan tillkommer ju.
Men har man 100 000:- över så skulle jag åka på en gång! Måste nog skrapa en trisslott på en gång.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Berit
7 years ago

Njaaa…. det är nog väldigt olika det. På den här länken: https://www.celebritycruises.se/#!/criteria/resultat?ships=&destinations=EUROP&months=&adults=2&children=0&seniors=false&dates= tex så kan du se att du kan ta en 10 dagars rutt från Rom från 7000 kr. Allt som oftast ingår flygresan också. Man ska också komma ihåg att du är borta i 10 dagar där du har fri tillgång till allt. Mat, dryck…. allt. Då är ju kostnaden galet billig kan jag tycka. Vem reser t ex utomlands för runt 10-15000 kr per person i 10 dagar där all mat och dryck och allt du gör kostar det? Dessutom får du besöka flera nya länder med chartrade bussar som tar er till alla sevärdheter. Så nog är det prisvärt tycker i alla fall jag. Men trisslotter kan vi ju fortsätta skrapa och hoppas på tur! 🙂

Ann-Marie
7 years ago

Åh jag har tänkt på en sak, när du visar foton så känns det ungefär som jag gick bredvid dej på båten och känner den där underbara wowkänslan som jag är tämligen säker på att du har, om jag blir rik någon gång så är det något sådant här jag ska unna mej, resa och då resa lyxigt, inte behöva tänka på vad det kostar, kan det bli bättre? Jag tror inte det. Lite härligt att drömma också hur jag sitter där uppe i solstolen med något läskande i glaset och njuter av sol och värme där vi just passerade Svarta Pärlan i Karibien! *ler stort och drömmande*

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ann-Marie
7 years ago

Ja men ellerhur, lyckas jag med det så är det precis vad jag vill. Att ni får känslan av hur det är på riktigt. Jag tänker såhär angående pengar och resande. Jag kan lika gärna spara till en sån här kryssning istället för en chartrad resa. Det var 2 i sällskapet som var med som hade gjort såna här resor med sina barn. Barnen hade tydligen ÄLSKAT det. Då kände jag att jag ju lika gärna kanske i framtiden kan spara till detta istället. Det blir på något sätt samma pengar. Men man får uppleva desto mer… så jäkla drömmigt alltså. Jag bara MÅSTE göra en sån här resa nångång! 🙂 ♥

Katrin
7 years ago

Oj! Vad fint!! Vad roligt att få vara ombord på en så lyxig båt, det kommer aldrig hända i mitt liv 😀
Kram!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Katrin
7 years ago

Man ska aldrig sluta drömma! ♥

desssan
desssan
7 years ago

Märker man av vågor i dom stora fartygen tro? Jag är lite rädd för dom nämligen haha

Niiinis
Niiinis
Reply to  desssan
7 years ago

Dom som åker säger att det inte märks nånting alls. Detta för att båten är så galet stor och väger så mycket som den gör. Så det behöver vi inte vara rädda för… 🙂 Kram

Ulrika F
Ulrika F
7 years ago

Jag hade förmånen att kryssa två veckor i Karibien (från Fort Lauderdale) med Celebrity Equinox i februari. Hade sån där fin hytt med balkong, valde också att uppgradera till concierge-class vilket innebär att man delar ”butler” med fem andra hytter. Det vill säga, en service som överglänser det mesta. Jag skulle inte rekommendera Celebrity för barnfamiljer, då de (enligt mig iaf) riktar sig till vuxna. Perfekt för oss som reser utan barn. Verkligen en resa för livet, med otroliga strandhugg på vägen!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ulrika F
7 years ago

Låter superhärligt! Så lyxigt….

Tydligen finns det att välja barnvänliga båtar, det är jättepoppis! Å barnen älskar det!

Kim - Snart mamma till 3
7 years ago

Hej! Vi åkte med Celebrity Reflection i november förra året på vår bröllopsresa, det var helt fantastiskt! ❤️ Vi flög till Miami för 2 nätter på hotell i Miami South Beach innan kryssningen startade. Sedan stannade båten till i Puerto Rico – San Juan, St Maarten och St Thomas. Det var helt underbart, jätte god mat, bra stämning och trevlig personal. Vi hade en lyxig hytt med balkong, så mysigt! Efter kryssningen hade vi 2 nätter på hotell i Miami Downtown. Allt som allt gick vår resa på 35.000:- för 2 personer, inklusive mat & dryckespaket på båten, hotellnätter i Miami, flyg t/r och visum. Rekommenderas starkt! Vi bokade via gocruising.se som drivs av 3 tjejer som letar upp de bästa priserna åt dig och bokar och fixar allt.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kim - Snart mamma till 3
7 years ago

Låter helt underbart! Jag tycker priserna är fantastiska för en sån resa…. Det skulle man ju aldrig komma undan med annars känns det som. Ja så är Kimmo på Polyresor också. Jag bokar inget utan dom. ⭐️

Nästa inlägg

Loppi event

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x