SMAKBOX

IMG_2614

Nu vill jag i samarbete med mina vänner på Smakbox tipsa dig om deras produkt. Nu har jag fått hem min Smakbox några gånger och är sååå nöjd. Jag skulle aldrig, här på min blogg, tipsa om något som jag inte gillar eller inte är nöjd med. Sådant skulle snabbt lysa igenom varför jag alltid är noga med att kolla produkten noga innan jag säger mitt. Nu är det dags att säga sitt och den får bara ROS av mig. Pratade med en vän som hade Testagram och det visade sig att den ju var ganska så tafflig i jämförelse, nu ska jag absolut inte prata skit om dom eftersom jag aldrig provat men det verkar som det inte är så mycket produkter i den? I Smakbox får man så man tiger, kolla bilden ovan?

Den kommer varannan månad och jag har hittat massor med favvosar. T ex, havreringarna på bilden ovan. Hela familjen älskar dom numera och jag såg att de kommit in på ICA Maxi nu i alla fall. Smakbox innehåller ju massor med nyheter så man blir väldigt glad sen när favoriterna dyker upp på ICA. Blev också helt såld på rotfruktschipsen. Så sjukt goda!

IMG_2615
IMG_2618 IMG_2619

Den här omgången följde det med ett fröbröd från Risenta, helt glutenfritt och sååå gott! Du bakar det alltså själv och tillsätter bara salt, honung och olja. Du som har problems med magen och lite svårt att åstadkomma nr: 2 ska äta det här brödet kan jag säga. Fifan, det var som om magen spann av välbehag av det alltså!

Om du anger rabattkoden NIIINIS så får du 15% rabatt på din första Smakbox. Den kostar 189 kr per box och värdet på innehållet är 350-450 kr. Du betalar inget extra för frakt eller nåt utan 189 kr gäller. Du får säga upp den när du vill om du inte vill ha din Smakbox kvar. Jag såg något smart på deras sida nu, man kan också ge bort en Smakbox, fifasen så bra present. Jag skulle bli skitglad! 🙂

4
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jennie
Jennie
7 years ago

Kan ju vara så att du får mer produkter i denna då den är dubbelt så dyr som testagram som dessutom kommer varje månad.
Jag har den och gillar den massor. Har fått böde brödmixen, rotfruktschipsen och en hel massa superbra städgrejer i min testagram.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jennie
7 years ago

Vad kul att du är nöjd med den! Jag tror att det kanske går på jämnt ut då med tanke på att du betalar 99 kr per månad va? I Smakbox är det 18-20 produkter (har varit hittills), gick in och kollade och Testagram har runt 8-9 produkter. Smakbox kostar 189 kr i månaden så liiiiter mer för pengarna hos Smakbox. Men kul att du är nöjd med Testagram!

Kram

Madde
Madde
7 years ago

Nu litar jag på dig att smakbox är bra. Har precis registrerat mig.
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Madde
7 years ago

Jag är supernöjd, skulle helst vilja ha en i månaden faktiskt men får nöja mig med varannan månad. 🙂 Du kommer gillat! ❤️

Cecilia
Cecilia
7 years ago

Jag har också smakbox sen start och är jättenöjd! Längtar redan till nästa box. En liten grej bara, brödmixen var fri från vetemjöl, ej glutenfri (innehåller havregryn). Jag dåg ingen info på kartongen om att havregryna var glutenfria? Eller så fick vi olika.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Cecilia
7 years ago

Jo men så kan det vara…. Alltså, jag kan ju äta vanliga havregryn eftersom jag inte är intolerant men jag har för mig det stod glutenfritt på min kartong. Hmmm, detta måste jag kolla upp nästa gång jag ser paketet. Kul att du också är nöjd!

Madde
Madde
7 years ago

Fick du med peanutbutter och zetas gryner??
Jag fick allt du har på bilden men inte de två grejerna?
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Madde
7 years ago

Ja det fick jag….skriv mejl till dom om du inte fått den tycker jag.

Nästa inlägg

Kexchoklad brownie med marshmallows

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x