SÅ VIDRIGT!

Gokväll!

Tack för er feedback på käderna, idag kom klänningarna och som många av er tyckte så blev det den midnattsblåa. Åh den var så fin, så enkel men såååå snyggg! ♥♥♥ Sedan kommer jag ha stövletterna till, det var såå snyggt! 🙂

Hörrni, idag har jag äntligen spikat näsa eventdatum förstår ni! Ni som följt mig ett tag vet ju att jag brukar anordna events här i vår lilla småstad. Jag vill sätta vår fina lilla stad på kartan så Du som är från en annan stad, kom och hälsa på på något av mina event. Jag lovar att du inte kommer ångra dig. Idag var jag på möte på Bra Bil, sååå fantastiska lokaler alltså. Jag skulle givetvis tagit massa bilder men var så inne i all planering så jag glömde helt bort. Men det är högt i tak, det är fräscht, lyxigt och en sån härlig loungekänsla fast det är en bilhall. Det känns inte som en bilhall alls… bara lyxigt och stort. Ska bli spännande att anordna ett event i en bilhall, det har jag faktiskt inte gjort tidigare. 🙂

vardagslyx header

Vill du hänga med i allt som händer och planeras kan du följa den här sidan på FB. Den heter Vardagslyx och är knuten till dessa events. HÄR hittar du den. Gå gärna in och gilla! ♥

femme collection collage

Något som är sååå kul är att Hannah kommer till eventet med sitt klädmärke FEMME Collection. Idag släpptes höstkollektionen också så rusa nu in och titta på allt fint, här har jag 3 VILL HA plagg. Blusen till höger är ju ”to die for”! ♥♥♥ HÄR hittar du till FEMME Collection.

IMG_3330 IMG_3331

Ni minns väl att jag pratade om dessa muffins här på bloggen förut. Det är flera månader sedan jag tog upp det. Anledningen var för att de aldrig möglar…. Bäst före datumet gick ut i början av mars -2016 och det står sig som om inget hänt. Ja förvarar dom i en plastpåse i skafferiet men inte en tillstymmelse till mögel. Kan ni fatta? Hur länge ska jag spara dom? Jag tror att jag ska spara dom 1 år och sen skicka dom till tillverkaren och fråga vad det är dom egentligen använder för konserveringsmedel? 😉

IMG_3334

Efter veckor av en display som varit svart till 90 % är den äntligen här. Min nya lur… är jag den sista på jorden som skaffar mig en iPhone 6 tro? Jag hör bland vänner att man numera satsar på iPhone 7 som ska komma nu i höst. Well well, jag har alltid varit lite efter. 🙂 Jag har inte sett vilka som ringt eller sms:at på veckor så om du är min vän och känner dig bortglömd och nonchalerad. FÖRLÅT! Det har inte varit min mening, nu borde allt vara i sin ordning igen…. fast jag bytt nummer förstås. Jag fick ett skitbra nummer så jag är nöjd och nu kanske man slipper alla försäljare som ringer!?  Får ni mycket försäljare som ringer er? Jag är livrädd för att svara på försäljare. Har en vän som råkade ut för en bluff-faktura där dom spelat in att han sagt JA i telefonen och sedan klippt ihop det till att han godkände avtal och köpet. Kan ni haja? Det är ju förjävligt! 🙁

Well well, nu ska jag fortsätta titta på Ernst. Love Ernst! ♥

Ha en fin kväll nu.

Kram Nina ♥

15
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
anneli
anneli
7 years ago

Försäljare…usch säger jag.
Min man har företag och så fort det ringer en försäljare..säger han: LÄGG PÅ! till dem. Hehe..
Han pratar aldrig med dem.

eva
eva
7 years ago

ring nix
då slipper du för alltid försäljare
slå på google. man ringer bara ett nr sen är det klart….
det gäller även på mobilnr nu för tiden

Mia Lakeblossom
Mia Lakeblossom
3 years ago

Det som händer, eller inte händer med köpebröd är förunderligt. Vi hade hus i Spanien på 80-talet. När vi åkt hem en sommar stannade sonen kvar och ”glömde” städa ur skafferiet. När vi kom nästa sommar ligger det en vit till synes fräsch formfranska i skafferiet. Jag funderade en stund men luktade och tog en tugga. Det luktade och smakade, INGENTING. Vi köpte en bakmaskin.

Nästa inlägg

Kycklingtacos med limesås

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x