Uppmuntran

Godmorgon!

Fyyy vad jobbigt det var att skiljas från Milo i morse. Hade inte alls någon lust att åka och lämna honom på skolan, hade 100 ggr hellre legat kvar i sängen med honom bredvid mig småpratandes.  Vissa måndagar kan verkligen vara tunga, idag är en sån dag. Då har jag alltid svårt att skiljas från familjen på morgonen. Känns som alla bara försvinner.

milo och jag

En bild på oss som Elliot tog i somras. ♥ Jag vet precis hur mysigt det känns att krama på sina barn.

IMG_1892

Nu ska jag sätta tänderna i denna äggmacka. Hårt bröd med ägg på är sååå gott! MUMS! Sen tar vi en kopp kaffe på det så ska väl denna måndag också ordna upp sig. Har du något kul att berätta ifrån helgen så får du gärna dela med dig. Känner att jag behöver muntras upp idag.

Stor kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese Hagman
Therese Hagman
7 years ago

Skickar en uppmuntrande kram från Akademiska.. 🙂 Helgen vart ju INTE vad jag tänkte mig, men man får tänka som så att viktigast är att man är frisk och svensk sjukvård är fantastisk!! Ha nu en härlig måndag i det fin fina vädret.. (Tror jag får åka hem som tur är)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Therese Hagman
7 years ago

Lilla vän! Ja jag har sett på FB att du inte varit kry. Hoppas att du alldeles snart är på bättringsvägen. STOR KRAM ♥

Agneta
7 years ago

Hej höst, eller inte,här i London skulle det bli 26 grader i veckan. Kanske en tripp hit skulle passa? Jag tycker du är så jättefin i håret.Jag tycker absolut inte du ska ha längre än du har nu.Kram kram

Veronica
Veronica
7 years ago

Hej! Här kommer en kram:). Kan känns precis som du.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Veronica
7 years ago

Tack, kram tillbaka! ♥

Kina
Kina
7 years ago

Har inget direkt kul att berätta från denna helg. Mer än att höst är det inte här strålande sol och 17 grader i skuggan. Men förra helgen var jag i din stad. Vi åt lunch nere vid vattnet ( kommer inte ihåg vad det hette) vi åt iaf fisksoppan med musslor och räkor i. Plötsligt kom en man och jag tänkte oj jag känner igen honom. Men så tänkte jag att jag känner ingen man i Enköping. Senare kom jag på att det nog var din X-man. ( är inte hundra men nästan) så konstigt när man läser bloggar och så dyker någon upp som man bara sett på bild och man tänker honom/henne känner jag igen. Hoppas solen strålar på dej oxå idag!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
7 years ago

Det kan mycket väl ha varit Magnus, mitt ex. 🙂 Haha, ja världen är liten. Tyckte du om soppan, har hört att många gillat den? Kram

Kina
Kina
7 years ago

Faktiskt var soppan ingen jätte hit tycker jag. Den serverades lite ljummen ( kanske ska den serveras så) men inte enligt mej en soppa vill jag ha varm. Men smakerna var helt ok!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
7 years ago

Jaså… hmm, många som pratat så gott om den. Måste nog prova själv. 😉

Kina
Kina
7 years ago

Nu fick jag lite dåligt samvete ha ha! Alltså soppan var god men lite varmare hade jag föredragit. Helt värd att testa!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
7 years ago

Nej för tusan…. ha inte det. Alla kan ju inte gilla samma, sen är väl varm soppa att föredra. 😉

Nästa inlägg

Party i Sigtuna

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x