Så mycket kärlek!

Hörrni! Den jäkla förkylningen har kommit och tagit mig IGEN! Jag var ju redan förkyld, det minns ni säkert. Jag körde på som en idiot med ingefära, blev bättre och hade tillslut bara lite äckel slemhosta och lite äckelsnor kvar. Igår började näsan rinna som besatt. Jag min tönt tänkte att jag säkert bara var allergisk….eeh? Nä, det var den hemska förkylningen som kom tillbaka så nu står jag på ruta 1 igen. SNAAAAARK! Antar att immunförsvaret säkerligen ligger i botten redan och då behövs det inte mycket för att bacillerna liksom ska ställa sig upp för att dansa tango igen. Ingen tango jag vill dra direkt kan jag säga även om jag är en liten finne ifrån det norra finska skogarna (för er som inte vet det så ÄÄLSKAR de flesta finnar en riktig melankolisk tango). 🙂

Idag är det mysbyxedag. Det där är lite lustigt förstår ni, för jag har så sjukt svårt att ens tänka tanken att ta på mig ett par jeans eller andra tajta brallor när jag är förkyld. Det känns som huden gör ont liksom. Det känns också som att om det skulle vara så att det skulle sitta något tajt på magen så skulle jag kunna börja gråta. 🙂 Haha….nä men du hajar va? Allt är lite AJ. Så idag har jag haft den här munderingen. Jag har jobbat hemifrån helt och hållet så det har varit ok klädsel så? Men ni som ska till kontoret och känner er hängiga? Tar ni på er en tajt byxa då? Eller kanske bekommer det inte er alls? Jag får typ tuppjuck av det…. 🙂 Mysbyxorna hittar du förresten HÄR (adlink).

Samma gäller BH. Jag bara KAN inte ta på mig en tajt BH när jag är hängig. Det känns också AJ och som att det skulle vara höjden av obekvämt. Det ska sitta så snällt på kroppen som möjligt. Jag har några förkylnings BH:ar också förstår ni…. en sån som håller tjejerna på plats men ändå inte trycker åt för att gå utan helt är inte alls min melodi. Jag hör ju om så många kvinnor som stövlar hem och tar av sig BH:n det första dom gör. Jag kan gå utan i morgonrocken och så men HATE IT med vanliga kläder. Jooo, tajta linnen funkar men annars får jag tuppjuck där också. Antar att det är mitt lilla kontrollbehov som gör sig påmint där också. 🙂 Girls in place or i go loco! 🙂

Hörniiiii! Alltså sorry min förkylda uppsyn med jättesvullna ögon alltså….. men på riktigt! Ni ba går in och nominerar och skriver så fina saker. Vilken energi jag fick när jag kom in här. Ni är så LOVELY! ♥ Tack snälla. Det är inget man sådär fetgillar att göra, tigga nomineringar men FASEN så jag vill bli nominerad och vinna detta alltså! ♥ Jag har redan härliga kollegor som gjort det. Både Fredrik och Carro från Hela Sverige Bakar. Jag vill ocksåååååå! Om man skulle vinna det här priset så skulle man få så mycket mer cred som bak/lifestylebloggare. Å det vill jag! Jag tänker inte sticka under stol med det. Det kommer rakt ifrån hjärtat det serru.

Ja men så går jag in på bloggen och så är det fullproppat med massa hejarop där ni skriver att ni nominerat. FIFAN så glad jag blev nu! Tack! Jag hoppas att det räcker. Å räcker det till en nominering….ja det är då det riktiga jobbet börjar med röstning. Det pågår tack och lov bara ett par veckor men halleluja. Att få börja hösten med nåt sånt vore ju drömmen!

Nu ska jag göra en kraftansträngning och dammsuga här hemma. Våra mörka mattor indikerar på att det är dags. 😉

Tack snälla snälla ni som nominerat. I love you long time! ♥

3
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!
7 years ago

brallor helt i min smak! krya på dig

Katrin
Katrin
7 years ago

Krya på dig!

Carina S
Carina S
7 years ago

Krya på dig! (Har självklart nominerat dig )

Annelie
Annelie
7 years ago

Nominerat o klart såklart.
Krya på dig fina du. Kram.

Kina
Kina
7 years ago

Nominerat och klart! Krya på dej!

Synnöve
Synnöve
7 years ago

Nu har även jag varit in och nominerat dig 😀
Krya på dig, inte så kul att vara sjuk när vädret är så fint.
Förresten du har en dubbelgångare i Glasgow, när jag var där i helgen som var så mötte jag en tjej på hotellet som jag hejade glatt på -Hej, vad gör du här??? sa jag lite klämkäckt på svenska men hon såg helt förvirrad ut och svarade -Sorry, I don´t understand! Då ville jag ha en skämskudde…..
Men men sånt är livet…
Ha det bäst nu och hoppas du piggar på dig ordentligt.

Nästa inlägg

Nyttiga chokladbollar

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x