ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kassler och broccoligratäng

/

Gratänger är så himla enkelt att svänga ihop samtidigt som det blir mycket av det som räcker. Här har du en gratäng som är supergod!

KASSLER OCH BROCCOLIGRATÄNG, 4 port

Ingredienser:

800 g Broccolibuketter
200 g Kassler
1 st lök
1 vitlöksklyfta
250 g Cocktailtomater
2 tsk olivolja
3 dl Matlagningsgrädde
2 msk Majsstärkelse
1 dl riven ost
1 msk Persilja
1 msk Oregano

Gör såhär:

1) Lägg broccolin 1 minut i kokande vatten, låt de sedan rinna av.

2) Hacka lök och vitlök, dela tomaterna och strimla kasslern.

3) Hetta upp oljan i stekpanna, fräs lök, vitlök, kassler och tomat i några minuter, slå i grädden och strö på redning.

4) Lägg broccolin i en ugnsfast form, skeda på kasslerfräset och smaksätt med salt och svartpeppar. Strö på ost och örter.

5) Tillaga gratängen i ugn, 200° i 15 minuter. Servera tillsammans med rårivna morötter och ris.

0

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00