En alldeles vanlig dag…

Gokväll i stugorna! ♥

Vi har varit ute på lite ärenden här, jag har hämtat lite paket till eventet som jag planerar på Bra Bil här i vår småstad. Dessvärre så beslutade vi oss för att flytta eventet, det är nämligen tjejkväll inne i centrum här samma kväll som vi bokat, så jag tyckte det var dumt att ha det samma kväll när man kan ha två kvällar med trevligheter. I paketet jag  hämtade ut så var det så  härliga grejer till goodiebagsen. Åh, jag vill berätta vad men kan ju inte, det måste ju vara en överraskning såklart. Tänkte på det, kanske driver du som läser här inne något företag eller jobbar på företag som vill synas på såna här event. Är det så får du hemskt gärna mejla mig på niiinis@outlook.com så kan jag berätta mer.

Nu håller vi på och tittar på nytt datum och ska väl spika det inom kort. Det kommer bli ett trevligt event detta så det får du för allt i världen missa om du har möjlighet att komma. Men jag återkommer om datum sen såklart.

Annars så har dagen liksom varit bara tråkig. Sådär så man inte vet vad man ska skriva om den ens. 😉 Du vet säkert vad jag menar, vissa dagar bara är, inget skoj alls bara tröök. 🙂 Nä, men jag har ju bakat så nånting har jag ju gjort. Jag har ju inte varit så pigg så det är inte så konstigt att det inte blev så mycket flashigare än så.

img_3564 img_3570

Jag har gosat med katten ju, ja det har jag. Han vill ligga på min mage och mysa och det får han när jag inte ska göra nåt annat och när han inte har några fästingar. 😉 Men efter att ni tipsade om de där fästingdropparna så har han inte haft en enda fästing. Så sjukt jäkla bra alltså! Har tipsat alla jag känner om dom. HÄR hittade jag dom på Apotea.

img_3571

img_3574

Skön slappstil vi har va? 🙂 Schäslongen, katt på magen, datorn mellan benen och TV:n på. Kan inte bli bättre slöhäng än så ju. Hehe… Är det något en katt är bra på dagtid är det att snarka och slappa. Passade mig perfekt just idag faktiskt när jag var som jag var. Fick nån fråga om mina byxor, det är mina leo-mysbyxor och du hittar dom HÄR. (adlink)

img_3559

Det här fatet står i köket och doftar ut över hela vårt hus. Inte glutenfria så jag kan inte äta dom. Tur det…. för tänk om jag kunde äta dom, då skulle jag hälla upp ett stoooort glas mjölk nu och så skulle jag ha satt i mig 3 på raken. Jajemen….jag har ingen gräns för hur många bullar jag kan äta. Det finns inget stopp. Jag är glad att jag kommit på mitt snabba glutenfria recept på bullar utan jäst, det hittar du HÄR. Åh dom måste jag baka någon dag också. Värma dom lite i micron och så ett glas mjölk till… MUMMA!

Nu ska Milo nattas här. Det har varit en lång process att få honom i säng tidigare. Ja från i somras när han kunde vara vaken till 12 på nätterna och sova till 9-10 på morgnarna. Nästa sommarlov börjar vi öva på tidigare kvällar någon vecka innan sommarlovet är slut kan jag säga. Han har inte förstått alls varför han ska behöva gå och lägga sig REEEEDAN som han sagt. 🙂

Hepp, nu börjar IDOL hörni. Imorgon eftermiddag åker vi på Fredriks releasefest av hans bok, ska bli så skoj! Får se hur jag mår imorgon, bättre hoppas jag. Ha nu en mysig kväll hörni.

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kanelsnurror – Kanelbullar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x