Ny kropp?

Åh hörni, det här inlägget hade inte kommit in i morse när jag klickade publicera, MORR. Men här kommer det i sin helhet. Ska fortsätta blogga om gårdagen nu…. 

Godmorgon!

Sitter på golvet i mina rosa träningsskor och äter frukost. Väntar på mitt besök. Idag ska vi gå igenom min kropp, göra lite tester osv. Jag ska få hjälp att komma igång och stärka mig inifrån och ut. Bäckenet behöver stärkas, likaså mina obefintliga magmuskler. Jag behöver också bygga upp mig så jag klarar av att sitta så mycket vid datorn som jag gör. Kosten ska vi också gå igenom.

Detta ska bli så spännande förstår ni. Ska berätta mer sen när jag vet mer. Vid jul borde vi se resultat om jag håller mig strikt till min plan. Ni får gärna peppa mig eller kanske vill ni rentav också köra igång. Hojta till om ni vill hänga med på min resa.

Hörs senare, då ska jag visa bilder ifrån gårdagkvällens bokrelease.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
7 years ago

Jag var hos naprapaten igår och hon kom fram till att det var dags för mig med mamma-mage-träning. Detta 20 år efter sista förlossningen 🙂
Så det är samma uppdrag för mig, mer bålstabilitet, inifrån och ut. Mamma-mage-appen inköpt och körd första gången igår kväll, nu gäller det bar att hålla i och göra det VARJE dag…

Annika W
Annika W
7 years ago

Åh de skorna har jag också och de är nog de skönaste skorna jag ägt hitintills Jag har också börjat ta tag i mig själv. Började äta lchf-ish i början av augusti och har redan tappat 5 kg Idag var jag på bindvävsmassage för första gången. Gjorde så fruktansvärt ont då min bindväv är så extremt stram, men allt går att fixa Rekommenderar det!
Heja dig och heja mig!
Kramar ❤

the girl
the girl
7 years ago

Vad är bindvävsmassage ? Blev jag nyfiken.

Annika W
Annika W
Reply to  the girl
7 years ago

Ett tips är att googla, finns massor av information på nätet Enkelt berättat (och som jag förstått det) är att i bindväven, skiktet under huden, fastnar en massa slaggprodukter som påverkar kroppen negativt. Ju mer inflammation man har i kroppen desto mer bindväv produceras. Inflammation uppstår bla genom intag av socker (i alla former), dålig hållning, stress mm. Ju mer bindväv desto mer slagg ➡ sämre mående (bla övervikt, ledvärk,ont i kroppen, blåmärken,dålig hy osv..) Genom att massera loss bindväven från huden frigörs detta och med ett stort intag av vatten, kissar man ut slaggprodukterna.
Jag kommer fortsätta med detta och hoppas på en stor förändring

Evelina
7 years ago

Jag vill vara med✋✋

Malin | Fredagskakan
7 years ago

Jag kör också igång nu (igen)… Måste verkligen stärka upp musklerna då mina leder är väldig trasiga och överrörliga. men det är svårt att hitta rätt nivå, tränar jag för hårt eller lite fel blir det omvänt resultat ju. Heja, nu kör vi

Berit
Berit
7 years ago

Ja men givet hänger vi med och peppar dig i detta! 🙂

Nästa inlägg

Har jag skägg?

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x