Promenad & VLOGG

 Godmorgon vänner!

Jaha, här har vi varit hurtiga. Vi gick ut på promenad i morse, Milo på cykel och vi till fots. Det var friskt i morse, fast det kändes väldigt fräscht. Du vet när man känner att andetagen fyller en med fräsch ny luft. Det är faktiskt inte så illa alls det. När vi kom hem körde jag mitt träningspass. Piiuuuh… helt perfekt och lagom jobbigt såhär precis i början. Glad att jag är igång! ♥

Milo fick t.o.m ha på sig tunna handskar för att inte frysa om händerna. Snacka om att det går fort nu med hösten hörni.

Idag kommer vi bara hålla på med hemmafix. Dels så ska jag packa ihop det som ska säljas på loppisen. Jag har liksom kläder med prislappar på som det är dags att sälja nu. Milos gamla leksaker ska säljas och sen har jag massor med inredningsdetaljer som det är hög tid att sälja bort nu. Ska bli skönt att få rensa. Vi har en hel del i källaren kan jag meddela. 🙂

Ikväll är vi bjudna till svägerska Eva som fyllt 40 år och har sin 40 årsfest. Milo ska till mormor och morfar. När jag berättade för honom så sa han ”Jaaaaa…..” . Jag tror att han äskar att vara hos mormor och morfar och farmor och farfar när man inte behöver konkurrera om uppmärksamheten med andra. ♥ Så skönt att han trivs att sova borta. Som jag berättat tidigare så var det inte så självklart med Thedde och Elliot när de var små. Elliot som var så mammig så klockorna stannade var fullkomligen hopplös periodvis. Lilla hjärtat, min lilla mammagris. ♥♥♥

Hörni, gårdagens VLOGG ligger uppe nu! Följ GÄRNA min Youtube kanal (det kan du göra HÄR). Gilla gärna om du nu gillar. På själva bilden med videoklippet så finns det en ikon som heter Youtube, den hittar du längst ned på själva fönstret av klippet. Klickar du på den så kikar du automatiskt på klippet inne på youtube och då kan man både gilla och prenumerera hejvilt.

Vloggen handlar om vår gårdag. Du får vara med på när jag sminkar mig med Milo som sällskap, du får också se när vi har en lunchdejt med Tony. Milo och jag plockar äpplen till min äppelmos också…å så får du se vad vi åt till kvällsmat igår. Ja men lite sådär vardagligt och helt utan knussler. Ha nu en härlig lördag hörru så hörs vi senare!

Puss & Kram Nina ♥

 

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
7 years ago

Ha, så jäkla härligt hur Milo tar över ”sändningen”! ”Hej tjejer!” Underbar!!

Annelie
Annelie
7 years ago

Snacka om feelgood vlogg. Lika naturlig varm äkta och okonstlad som den förra. Milo är ljuvlig och pricken över i är hans spontana härliga ”Hej tjejer” som går rakt in i hjärtat Du och din familj är underbar.

Veronika
Veronika
7 years ago

Fullkomligt älskar dina v-loggar. Man bara sitter och myser när man kollar 🙂 Som ovantående sa: En riktig feel-good v-logg! 🙂 Så otroligt opretentiöst och simpelt men man sitter som klistrad under hela avsittet 🙂 Kram och fortsatt trevlig helg!

Katrin
7 years ago

Shit, den där sminkningen hade tagit mig en timme och ändå sett helt crazy ut. Hur gör du?? Kram!

Madde
Madde
7 years ago

Kan du inte göra ett nytt försök med muslin och visa hur du gör?

Mari
Mari
7 years ago

Uuuunderbara Milo! (Tjena grabben! Sååå fina legogubbar du har! :))

Musli – repris på den tack, och vad och hur du gör den!
Och den där concealern – jag ser inte vad den heter? Vill ha (höst – solbrännan försvinner, påsarna framtäder ännu mer – behöver en magic concealer!)

Kram

trackback
7 years ago

[…] Promenad & VLOGG […]

Sylvia
Sylvia
7 years ago

Men vilken liten stjärna han är Milo! – Hej alla tjejer….. Underbart!!! Å Tony är ju tokskön sidekick där i bakgrunden hahahaha . Håller med övriga tjejer, underbar vlogg!!! ❤️

Nästa inlägg

Krämig citronkyckling

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x