Bästa starten!

Godmorgon godingar! ❤️

Måndag och jag har en sjuk karl hemma, nu har han blivit sjuk i samma som jag hade. Men jag kickade igång denna veckans första dag med en promenad i kylan. Huuuuu….vi hade 6 grader i morse. Hela kroppen skrek QUE? Vad tusan händer? Låren frös och ansiktet med, man är ovan helt klart! Men du, vad frisk luften är? Det är som att andas fräsch energirik träningsluft typ. Eftersom jag just pratat maratonsamtal med bästa Jenny (<-länk)  så fick träningen bli ikväll istället. Det är gött att ha sällis i lurarna när man går där i sin ensamhet. Hon är en fin vän Jenny!

”Full i skratt selfie” på gångbanan. Ibland känner man sig bra jäkla udda när man går och fotar sig själv sådär. Då är man heller inte så noga med hur selfien blir kan jag säga….

Idag består dagen av jobb såklart! Har lite som ska fixas på datorn och sen ska det hinnas med att baka 2 recept som jag måste tipsa er om. Ni är många som frågat mig om receptet på müslin och det ska ni ju få, redan senare idag. Har en video på hur jag gör den också! Whoop Whoop! Jag lyckades med den andra satsen! Jippii! Ni som såg klippet såg ju hur illa det gick med den första satsen. HÄR hittar ni det klippet!

Hörs sen igen.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Full fart på loppis!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x