Träning och så behöver jag hjälp!

Godmorgon! 

Ja det var vad jag tänkte skriva. Hehe…. Inte morgon nu direkt va? Haft en promenad och träningsmorgon igen. Sen en härlig frukost. Alltså frukost, skulle kunna leva på det helt och hållet faktiskt!


Bästa sättet att ta sig ut på mornarna är att klä på sig träningskläder direkt när man går upp. Sen tar man inte av sig dom på hela dagen, som jag. Nä men jag gör så och så fort jag lämnat Milo på skolan så går jag. Sen hem och träna mitt träningsprogram och sen sitter jag och äter frukost. Det är oftast då dagen börjar på riktigt. Jag går igenom mejl, jag lägger in jobb och planerar lite event. Sen kommer jag förhoppningsvis in i duschen innan jag ska hämta Milo, annars blir det på kvällen. Svettlurk.


I morse när jag kom här och visste att jag snart var hemma var det så jääääääkla skönt alltså! Halleluja! Min kropp gör ont nu, den stretar emot och är ovan vid att jag promenerar och tränar igen men jag ska över den klacken har jag bestämt. Det kommer en tid när det ger resultat och man känner sig starkare och stabilare.


Ingen raketfart men en promenad!

Imorgon kommer min ”Hälsoguru” hit igen och vi ska gå igenom första veckan och se vad som ska ändras och läggas till.

Hörni! Kommer ni ihåg om att jag bad er om att hjälpa mig att bli nominerad till det stora Matbloggspriset ”Folket val”? Tydligen är det rekord i nomineringar i år och jag får skrämselhicka. Jag skulle ju så gärna vilja ha en chans liksom! Åtminstone en chans att vinna. HÄR kan du nominera mig om du vill – jag skulle bli så choklaaaaaaaaad!

Nu ska jag sätta mig och knåpa ihop inlägget med äppelkakan jag gjorde. Lite ord som jag fått höra om den: ”Magisk – Saftig – Sååå god – Godaste äppelkaka jag ätit” ja men så ungefär. Skitenkel att baka också! Igår skrev en tjej på Instagram att hon aldrig varit intresserad av bakning men att jag inspirerat henne så mycket så nu hade hon ett Långpannebröd i ugnen.

Blir så jäkla glad alltså!

Hörni, idag spelas en VLOGG in. Jag har fått så mycket bra feedback på mina vloggar och ni är många som skriver att ni önskar att jag gör fler så då gör jag det.

Hörs senare igen då!

Kram Nina

15
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
7 years ago

Jag tycker du verkar så himla härlig, du orkar kämpa på fint med dina promenader. Ibland får man tillåta sig att inte vara på topp med allt. Säger jag som borde lyssna mer på mig själv
Tack för din inspirerande o öppna bloggKram

Agda
Agda
7 years ago

Självklart har jag nominerat dig.
Hälsningar Skåne.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Agda
7 years ago

Tack fina du! ♥

Jessica
Jessica
7 years ago

Nominerat

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jessica
7 years ago

Tack! ❤️

Th
Th
7 years ago

Nu har jag nominerat, glömde av det sist ju dåligt av mej, för det är ju självklart!! Bästa bloggen. Fortsätt vara du, för du är en stjärna ❤ kraam

Niiinis
Niiinis
Reply to  Th
7 years ago

Fina du, så fint skrivet. Rörd! ♥

Nästa inlägg

Jag trodde han försvunnit!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x