Söndagsmys

Go’kväll finisar! 

Har ni haft en fin dag? Det har vi. Vi åkte till Strängnäs och hämtade en kökssoffa jag hittade på Blocket. Nu är det bara fixet kvar med den. När jag och exet bodde i vårt nybyggda hus så hade vi en kökssoffa. Vi satt ALLTID i köket då, alla gäster trivdes alltid bäst där. Jag har saknat mys i vårt kök. Vi som bor i ett litet mysigt hus måste ju ha ett mysigt kök tänker jag. Så nu är det projekt fixa mysigt kök som gäller. 🙂 Kökssoffan ska få nytt tyg på dynan och så ska den målas. Vi ska göra ett eget köksbord med riktigt gamla plankor som skiva på köksbordet. Åh hoppas nu det blir så som jag ser det i huvudet.


Förmiddagen snugglade vi bara. Katten tog plats på Tonys arm (min plats). Åh så han mös, och åh vad Tonys långfinger fick kämpa. Haha…. Tony är fortfarande förkyld och lite hängig så han var trött. Jag, som även om jag sovit som en liten gris inatt också kände mig lite hängig och trött. Man kan ju sova för mycket också eller är hösttröttheten här redan?

Efter att vi hämtat och köpt kökssoffan hos den trevliga familjen så åkte vi in till stan i Strängnäs och käkade lite. Ibland är det så mysigt att upptäcka nya städer. Strängnäs har jag alltid gillat. Det är så mysigt där.

På det här stället var det så himla trevlig personal. Dessutom fanns det glutenfritt och inget verkade liksom omöjligt. Sånt gillas!


Söndagslunch med lilla familjen, myyyys!❤️


Hörni, hur fint väder har det inte varit idag? I Strängnäs gassade solen på oss.

Usch, på vägen hem såg vi en bil köra av vägen. Föraren hade somnat. Tack gode Gud så hände inget då diket inte var djupt. Dessutom kom han också undan ett möte med  bara några meter. Vi var en utav bilarna som stannade för att se hur det var med föraren? Han var ok tack och lov. Skärrad såklart men säkerligen glad att han klarat sig så bra. ❤️ Det rackar vi högre makter för! ❤️

Idag är sista dagen att nominera till stora Matbloggspriset. Så har du några sekunder över skulle jag bli så glad om du ville nominera mig. HÄR gör du det.

Nu vill jag önska dig en mysig kväll, njut av söndag. Vi har just ätit middag och nu ska Milo snart nattas. Här är det tända ljus överallt och mysmorgonrock, lite godis och filt i soffan. Myyyyyyyyys fifasen! ❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Knäckig äppelpaj med hemkokt vaniljsås

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x