BookBeat

Det är nästan så jag inte kan skriva till dig nu för jag har totalt snöat in på en avslappningsövning  hos BookBeat. När jag fick förfrågan att göra ett samarbete med dom kastade jag mig in för att se vad de hade för böcker i ”självutvecklings” kategorin. Ni vet ju att jag är helt såld på sånt. Jag har ju lyssnat på en hel del böcker om just självhjälp och blev faktiskt jätteförvånad när jag såg HUR mycket sånt som fanns på BookBeat. Avslappningsövningar, meditation, hjälp mot sömnbesvär, hjälp mot oro, healing…. ja men you name it. Sjukt mycket!

img_3731 img_3732 img_3733

Just nu lyssnar jag mycket på den här halvtimmes långa healingen som hjälper till med att slappna av och rena sitt inre från blockeringar, beslut och gamla präglingar som är invanda men som inte gör en något gott mer! Ämen hur bra? ♥ Jag älskar sånt! Där man kan hämta kraft…. Du måste bara prova att lyssna på sånt. Det gör så mycket mer med en än man kan tro alltså. Jag har hämtat så mycket kraft i såna böcker sen jag startade min livsresa.

img_3735

Såhär ser den ut. Annalena Mellbom heter hon som läser den och i början var jag lite ovan vid hennes sätt att prata men nu älskar jag det!

img_3737

Bästa stunden på dagen är det. Den är en halvtimma lång så jag brukar planera in det när jag har lite lugn och ro kring mig. Däremot kör jag lite annat när jag är ute och promenerar. Ibland är det poddar men så ibland kör jag böcker. Jag är totalttorsk på sånt som är hett just nu. Så topplistan betar jag av ganska så snabbt. Nu går jag och längtar till Alex Schulmans bok ”Glöm mig” släpps.

img_3740 img_3741

En annan i familjen kör vi också stenhårt med ljudbok med. Nåt som är bra är dessa kategorier. Vi kör 6-9 år och Milo har hittat så många ”Coooola böcker” som han säger. Mycket ska vara coolt just nu förstår ni. 😉 Ikväll ska vi börja med ”Minideckarna”. Det blir nog toppen. Perfekt att somna till. Ibland är det liiiiite för spännande så då får man stoppa och säga att man får fortsätta lyssna imorgon. 😉

I samarbete med BookBeat kan jag nu erbjuda dig gratis lyssning i 30 dagar. När du klickar dig in på sidan så kan du se att det står 14 dagar. Men knapprar du in Niiinis som kod så får du 30 dagar fritt och testa. Enkelt så fyller du sen i dina uppgifter och också lite betalningsuppgifter. Men du betalar inget om du inte vill fortsätta efter dessa 30 dagar såklart. Vill du fortsätta så kostar det 169 kr i månaden.

Signa in dig HÄR vetja!

I samarbete med BookBeat 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Glutenfritt bröd i långpanna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x