Sur som ett bi!

Halloj halloj!

Jag har dåsat av i soffan. Har ont i magen, bytte Magnesium idag och vet inte om det är den jag inte riktigt fixar? Vi får se?

Jaha, jag har bråda dagar just nu. På Söndag är det nämligen en stor marknad strax utanför vår lilla småstad som brukar ha runt 30.000 besökare. Där ska jag stå och bara vara husmor med hela mellansverige hahaha! Typ ”Hela Sverige Bakar” – Nina och sälja bakverk och bröd. Så har du vägarna förbi tycker jag du ska komma förbi och säga hej och köpa med dig lite bröd eller bullar! Ska bli riktigt kul…tror jag!


Idag gjorde jag några små testpåsar med lakritssnittar för att se hur det såg ut? Blev riktigt sött ju.


Sen samlade jag ihop en jefla massa mammapoäng idag också. Igår ringde Elliot: ”Mammaaaa, ska du baka nåt imorn?” Ja det ska jag nog. Alltså jag bakar ju flera dagar i veckan så det är inte konstigt att få den frågan. De skulle sälja smörgåsar på nån presentation och behövde smörgåsar. Jo men vad tusan, klart att bullmorsan ställer upp. Dubbel sats av mina frallor blev det. Dessutom fraktade jag ned det till honom på skolan. Var är min medalj? Min curlingmedalj? Hahaha!  Försäljningen hade i alla fall gått bra fick jag höra, kul ju!

Var tvungen att ta bild på degen också. Jag äääääääälskar deg. Jag skulle kunna ligga i ett badkar med deg och bara knåda.


När Tony kom hem från jobbet drog vi till Västerås för att fixa lite ärenden. Efteråt blev det Donken till Milos stora förtjusning. Han samlar på Pokemon kort nu och det följer ju med i Happy Meal. Men det är så kul med en sjuåring, det är nämligen den stora humöråldern. Ena studen är det happy clappy, den andra gråt och tandagnisslan.


Här blev han sur som ett bi när han inte fick bestämma var vi skulle sitta. Jag hade redan hunnit sätta mig när han valde ett annat bord så jag orkade helt enkelt inte lyfta på ärslet. Well well, efter 3 ungar vet man att det går över lika fort.


Han var sur i 45 sekunder ungefär för sen kom Happy Mealet med korten i. Då glömde man visst bort hela konkarongen om att man ville bestämma var man skulle sitta. Som sagt, ibland får man liksom bara stå ut, i 45 sekunder.


Hungrig man. Han blir också sur, fast när han är hungrig. Då fräser det om honom. Då gäller det att han utfodras pronto. Sura karlar är det värsta jag vet.


Min bästa ansiktstvätt är slut och det slår aldrig fel. Börjar använda nåt annat och får blemmor in the face. Ska göra en video på hur jag fixar mitt face och täcker blemmor t ex. Det får bli imorgon. Sen ska jag köpa min ansiktstvätt igen. Funkar ju för fasen inte utan.


Fick plocka tillbaka några mammapoäng genom att hänga vid rutchkanan efteråt också. Hehe…. Undra just hur många rutchkanor man hängt vid genom åren? Eller hur lång tid? Det måste ju vara en hel evighet.


Här pågår fotpill just nu. Så skönt alltså, mitt craving. Kan inte vara utan. Måste raka benen imorn, har päls. Ett annat ställe jag har päls på också är mitt fejs. Jag är verkligen helt luden i hela ansiktet. Är det en åldersgrej? Eller hormongrej? Vad gör man? Trådar sig? Köra med epillatorn gör så j***a ont!

Jaja, I-landsproblem….i know. Men så ser jag ut som chewbacka snart också. Nu ska jag fortsätta titta på Gunde.

Ha nu en mysig kväll!

Kram Nina ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
7 years ago

Chewbackatack för det skrattet

Th
Th
7 years ago

Go kväll Nina..det där med magnesium blev jag intresserad av..vilken sort äter du nu? Å vilken bytte du från och varför? Svårt att veta,man vill ju ha den som upptas bäst?! Sen hur stor mängd äter du? Vågar man ta mer än vad som är rekommenderat.. Herregud va jag tjötar! Haha,hoppas du orkar svara kram❤

pezze
pezze
7 years ago

ang om din man som blir sur om han e hungrig…
min bror blir så jävla grinig o envis om han e hungrig plus trött.. jösses… går inte o snacka vett med honom liksom…
tur jag inte har ngn kille..skulle nog inte palla om han va grinig när man e hungrig…
o föresten hur blir du när du blir hungrig.. grinig eller bara hungrig rakt av???
jag blir bara vrålhungrig o smådarrig om jaginte får i mig maaattt…. 🙂 🙂

Hanna
Hanna
7 years ago

Tycker om din blogg så himla mycket och även fast jag bara är 21år så skiner jag upp som en sol så fort jag kikar in på din blogg och youtube. Med kortare ord, du gör ett så fantastiskt jobb! ☺️☺️❤️ P.s vad heter ditt recept på frallorna? Såg supergoda ut!

Berit
Berit
7 years ago

Låter som en toppendag! Härligt med en bullmamma som ställer upp och SÅ SNYGGA FRALLOR!!
Vilket är din bästa ansiktstvätt månntro?
Ja gud såhär efter 40 ser man verkligen ut som chewbacka!! Men vet liksom inte om jag orkar börja ta bort det också eller bara förlika mig med tanken på lurvig käklinje 🙂

anneli
anneli
7 years ago

Jag har ätit magnesium ett tag..ska testa höja dosen. Det kanske hjälper mot min fibromyalgi..åtminstone lite kanske.
Hehe..jag håller med om det där med griniga gubbar.
Kul testa dina recept. Jag bakar också flera gånger i veckan. Hemtrevlig känsla. Himla bra blogg och blogg ♥

Malin jinnemo
Malin jinnemo
7 years ago

Godmorgon från ett soligt Mallorca . Har ” hängt” ett tag här nu , älskar din blogg så ärlig på ngt vis. Själv trådar jag mitt ansikte, gör så j…..a ont men samtidigt så skön smärta och man känner sig ren efter, provaHa en bra dag.

Nästa inlägg

Godmorgon lill-lördag!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x