ANNONS

Tjejkväll & katastrofnatt

/

Godmorgon! 

Nämen inatt har jag sovit som en riktig kratta verkligen, Elliot var på Justin Bieber med sina vänner igår och jag låg med globögon och var stressad och orolig.

”Ska han klämmas längst fram?” 

”Ska han komma hem ok?” 

”Tänk om han svimmar?”

”Har han ätit ordentligt så han pallar trycket där längst fram?”

”Fy vad det blåser, tänk om dom kör av vägen? 

Ja, så är det att titta in i min hjärna mitt i natten. Inte blev det bättre av att jag inte fick fram sms:en till honom (för mycket trafik i cyberspace på samma ställe) och att jag hörde hur vinden fullkomligen härjade loss utanför fönstret. Så jag fick inte ro förrän jag fick sms:et mitt i natten.

Ja, så jag kanske somnade 2 och vaknade 5. Det blir rejäla tre timmars sömn. Man tackarrrrr…. Men, man får väl skylla sig själv. En orolig morsa liksom.

Well well, kaffe och en jefla vilja så löser jag dagen som kommer bestå av bakning för hela slanten.

Jag introducerade Pinchos för mamma ikväll. Vi började nämligen Tjejkvällen där. Mamma gillade massor. Ni som ännu inte besökt Pinchos kanske inte vet att man sköter allt, alla beställningar och konkarongen i sin mobil. Det var nåt nytt för mamsen. Så vad tyckte vi om maten? Det var någon som bad om en recension nämligen. Jag älskar nästan ALLT på Pinchos, men favoriterna är:


Mamma tyckte om maten också och var nöjd med stället vi hade valt! Jag gillar konceptet. Man köper liksom den maten man vill ha, man får chans att prova mycket olika saker, det är dessutom bra märkt med vad allt innehåller, allergener osv. Det finns också en uppsjö av alkoholfria drinkar vilket inte är så vanligt på restauranger. Så mitt betyg är nog 4 av 5 ”Niiinisar”.

Jag var självklart in hos tjejerna på Hälsokraft här i småstaden och fyllde på mina vitamin och mineralförråd. Kolla goodiebagen de hade? Wow säger jag! Jag fick frågan varför jag bytt Magnesium? Jo….jag jag fick veta att den sorten jag kört med är mer svårupptagligt för kroppen varför jag valde Magnesium som citrat istället. Det tar kroppen upp lättare så nu testar jag det ett tag. Jag läcker magnesium (ett släktdrag) och får lätt brist, behöver fylla på med ganska så mycket varje dag. Så det ska bli spännande att se hur mycket bättre citratet tas upp? Jag märker min magnesiumbrist genom att jag får muskelspänningar, muskelryckningar, sover dåligt, får yrsel, blir orolig och får ångest.


Mitt favoritfik Systrar Två har äntligen öppnat igen. Det brandhärjades i början av sommaren och har fått vara stängt hela sommaren. Men så igår på tjejkvällen öppnade de. Vi firade det med en fika där jag och mams. Firade till det med grönt te med smaken champagne (favorit) och en sån blek chokladboll. Mamma åt en biskvi.

Vi hade så mysigt jag och mamma. Vi orkade inte gå så mycket i affärer även om alla butiker hade bra erbjudanden. Vi var nog mest ute efter mat, fik och mys.

Åh vet ni? Igår fick vi in kökssoffan. Tony hade fixat med allt tills jag kom hem. Vilken man han är! ❤️ Piffet fick såklart jag fixa med och ååååååh hörni…..det blev precis så mysigt som jag hade föreställt mig det. Nu kommer vi nog vilja sitta i köket och äta och mysa mycket mer. Jag ska ta lite bilder med dagsljus så ska ni få se sen.

Idag är Milo ledig från skolan då det är studiedag. Vi ska ha fredagsmys hela långa dagen (även om jag mest kommer att baka). Ikväll förflyttar jag mig till grannens restaurangkök och ska baka järnet. Voi voi, bråda dagar!

Hörs sen igen! Idag är det FINFREDAG så jag får se om jag hinner med en videoinspelning på hur man snabbt fixar till ett glåmigt face.

Kram Nina

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00