Sminkfix och sjukstuga

Go’kväll.

Åh, här har det liksom varit sjukstuga av alltihopa. Tony har haft tandvärk utta helvittinen alltså. Han har ojat och vankat av och an. Idag fick han dock nog av sin tand som han redan försökt laga och ringde in om en akuttid att få dra ut den. Det fick han. Jag som dragit en inflammerad tand en gång VET HUR FAAAANS ONT DET GÖR! Det var då jag grät och sparka som ett barn i tandläkarstolen. HÄR kan du läsa det inlägget. Den tanden lyckades jag dock till slut att dra men det var sååå hemskt.

Skrattade gott åt hans uppdatering på Instagram ikväll! Stackarn!

Så idag kom han hem helt röd i fejset. Vimmelkantig och hade så ont. Han hade fått sy i munnen t.o.m för tanden var så galet stor. Bäddade ned honom med Ipren. Lagom till han somnade fick Milo ont i huvudet.


Jag funderar på om han har migrän? Han har haft det typ 5 ggr. Det påminner om exets migrän. Eller om det är när han kollat i paddan för mycket? Han har ju sitt syndrom på ögat? Det gick i alla fall över med lite alvedon tack och lov….och den kalla handduken i pannan.


Sen blev han pigg i alla fall och fick dessa frukspett till mellis. Efter den här helgen fick det bli sockeravgiftning: Vindruvor, äpplen och bananer får vara tillräckligt med socker.

Hörni, jag kom ju på att jag ju gjorde en video på när jag snabbfixade mig någongång i vintras. Julstjärnorna hängde uppe i alla fall. Haha… ja ibland tar det tid att få upp en video. HAAHAHAA! 😀 Närå, men jag kom på att jag nog spelat in något liknande tidigare så jag letade upp den. Så håll tillgodo med lite sminktips på hur du bokstavligen ”slänger” på dig sminket och snabb-plattångslockar håret.

Fin kväll till dig!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Veronika
Veronika
7 years ago

Godkväll! Bättre sent än aldrig säger dom ju! 🙂 Angående huvudvärken så är det säkert en kombination av padd-tittandet och problemet med ögat.

Alexandra
Alexandra
7 years ago

Tack för sminktipset å en toppen blogg

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Du är ju bara för underbar!

Linda B
Linda B
7 years ago

Du gjorde min morgon nu!! Vilken film! dalkulla som jag är var igenkänningsfaktorn hög. Själv älskar jag ju din dialekt. Tack för sminktips och du är ju så snygg kvinna!
Mvh Linda

Martina
7 years ago

Åh love på den här!! Älskar ju make up och allt sånt men hinner ju typ aldrig, mega trött på mornar med barn osv. Men nu ska jag försöka ge mig själv lite mer tid på morgonen 🙂

Helle
Helle
7 years ago

Härlig film 🙂 Vad använder du för concealer och foundation i den här filmen?

Ann-Marie
7 years ago

Åh det där med att ha fotat något som jag ska läggs upp i bloggen ”sen” och som aldrig kommer, för det har jag redan glömt så har det hänt flera gånger, skönt att se att flera har det problemet. jag skulle ha en bok bara för bloggen där jag skriver vad som borde göras och fotas och läggas upp. Finns det någon sådan kanske?

Lotta
Lotta
7 years ago

Åååhhh va du är härlig, likaså dalmål!!Min yngsta dotter på fem år är en hejare på dialekter, och dalmål kan hon klockrent, gissa om vi skrattar gott för det är så fräckt när hon härmar!!Tack för en toppen mysig smink/dialekt vlogg 🙂 ♡

Kina
Kina
7 years ago

Ha ha mer dalmål åt folket

Nästa inlägg

Kanelbullar – Glutenfria Kanelbullar – Kanelbullar utan jäst

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x