Fransar & snygga kläder

Oj!

Ja jag känner mig så omtumlad med all röstning och allt som pågår just nu. Känner mig alldeles stressad med det. Alltså jag vill så gärna vinna. Som ett barn som står och stampar i golvet och skriker ”JAG VILL VIIIIINNNNNNNNAAAAAAA!!!” Igår kväll skrev Fredrik till mig på Facebook att tävling och omröstning var igång. Ja sen sov ju inte jag jättemycket efter det. 😀 Ämen så typiskt mig att gå igång så förbaskat alltså. 😉

Igår var vi ju och fixade våra fransar på Love Forever. Ja men precis, Lynn som jobbar på Love Forever har utbildat sig till fransstylist så nu kommer det gå att göra fransar i Love Forevers showroom. I samarbete med Love Forever tänkte jag nu tipsa om det! Lynn tar elevpris nu och det kostar bara 400 kr att göra helt nya fransar. 

De håller till i Norrtälje så bokar man tid kan man samtidigt passa på att kika in deras showroom vilket jag gjorde och blev helt kär i kläderna. Du bokar tid på info@loveforever.se. Fransarna är verkligen såå naturliga, jag är jättenöjda. Jag som är rätt petig med Fransar har bara gott att säga. Så passa på att boka och göra billiga och bra fransar! 

Terece har tagit in en ny systerkollektion till Love Forever och jag hittade massor med favoriter direkt.

klader-norrtalje-love-forever

love-forever-jacka-2

img_3917

Den här jackan t ex, den hittar du HÄR. Har många snygga ”Nina-plagg” nu och ser fram emot att visa dig fina outfitsbilder framöver.

Hepp, nu ska jag läggs in mitt recept på lantbröd till dig, har fått så mycket beröm för det receptet och måste självklart dela med mig till dig.

Hörs snart igen! 

Kram

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Terece
7 years ago

Goa fina du!!! Håller tummarna för att du vinner!!!!

Nästa inlägg

RÖSTA PÅ MIG TILL DET STORA MATBLOGGSPRISET 

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x