Bli piggare och kåtare!

Åh, fifan….. 127 tacos i magen senare. Varför slutar man aldrig i tid? Jag brukar alltid tänka att nu, nu skulle det räcka. Jag är liksom lagom mätt. Då är det som om en liten ”tacos-tomte” sätter sig på axeln och ba: ”En till skulle ju vara riktigt gott! Bara en till”. Å så tar man en till. Sen kommer man på att man vill ha lite tacoschips smulor med lite tacoköttfärs och sås ocksååå. Ämne RAAAAP!


Idag snodde jag med mig mellanpöjken på en lunch. Händer alltför sällan men så jäkla mys när man får lite egentid. Vi skrattade gott när vi väl satte oss och Elliot glömt både bestick och glas. Raskt reste jag mig upp och nästan sprang ut för att hämta det åt honom. Olympiskt guld i CUUUUURLING! Tänk att vi alla är så medvetna om mitt curlande, svårt att sluta är det också.


Efter jag lämnat av Elliot på sin praktikplats åkte jag och hämta Milo från skolan. Vi åkte ned på stan för lite ärenden. Svängde förbi konstutställningen i Åhléns gamla lokaler. De färgglada vackra målningarna högst upp är duktiga Matildas. Hon målar så fint och färgglatt, man blir alldeles glad i hjärtat faktiskt!

Har fått förfrågan om att ställa ut också såhär i efterhand. Ska kolla möjligheterna för det för jag tror att konstutställningen nu pågår helgen ut. Har du inte varit och kikat ännu och bor i Enköping eller har vägarna förbi. Gå och kolla! Mycket fint!Hörni! Apropå 127 tacos….. Så vill jag hjälpa fina Maggan och tipsa om hennes superboost kosttillskott! Hon är alltid så himla rar och länkar till mig. Hon är som jag, som känner att man vill hjälpa om man kan. Att vi hjälps åt och puffar varann i den här branschen! Hennes kosttillskott som hon tagit fram tillsammans med Better You har fått en grym start på marknaden och folk har fått superhärlig effekt, Maggan själv har gått ned 9 kg på 6 veckor sen hon började med kosttillskottet och började röra sig lite och tänka på vad hon äter. Det är ju sjukt mycket! Hon säger att hon svettas och känner att kroppen liksom kommit igång på helt annat sätt. Många säger att de blivit piggare och t.o.m kåtare. Man tackarrrrr! ⭐️

Jag som är ganska så insatt i hälsokost och kosttillskott vet ett det är riktigt bra skit i detta! Är du nyfiken sladdar du in på Maggans blogg och HÄR!  

Nähä, nu plockar vi fram godis och chips här hemma. Fredag och lördagar får man hemma hos oss. Imorgon fyller Tony år så då ska han firas fint!

Ha nu en mysig kväll hörni!

Kram Nina

7
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
7 years ago

Tänk om det var så enkelt att man höll igen lite på maten, åt dessa tabletter och gick ner så mycket i vikt, nä tyvärr är det nog inte så enkelt. Men jag förstår att du vill promota tabletterna eftersom hon länkar till din röstning i sin blogg.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helena
7 years ago

Hade tänkt att vara övertydlig i mitt inlägg men valde att inte vara det. Valde istället att länka till hennes blogg och det inlägget där alla frågor och svar fanns. Där står det ju faktiskt tydligt att det inte är så att det är någon mirakeltablett som kastar av dig 9 kg på 6 veckor. Det skrev jag ju också i mitt inlägg.

Jag och Maggan känner ju varandra privat varför vi då naturligt promotar varandra. Jag tänker att du säkert också vill hjälpa eller promota en vän, eller gör du aldrig det? Att jag sedan fått höra av de som provat kosttillskottet att de är nöjda. Piggare, gladare, kåtare och att de känner effekt – ja då promotar jag hennes kosttillskott gladeligen!

Sen är det ju såhär, du väljer alldeles själv att köpa tabletterna eller rösta på mig, det är ju helt och hållet upp till dig! Inget tvång, ingen kräver ju dig på pengar och tvingar på dig kosttillskottet liksom. Ingen kräver heller att du ska rösta. Allt är valfritt.

Jag promotar vänner och jag gör det gladeligen. Precis som Maggan.

Helena
Helena
7 years ago

Jamen jag skrev ju att jag förstår att ni hjälper varann, du behöver inte försvara dig, sen måste jag väl få skriva att jag inte tror på dessa tabletter, för det gör jag inte

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helena
7 years ago

Försvara mig? Du skrev att jag promotade hennes tabletter för att hon länkat till min röstning. Jag förklarade att vi självklart hjälpte varandra och att jag fått feedback om att tabletterna funkat väl för många. Det betyder ju inte att du måste tro på dessa, även om du faktiskt inte ens provat.

Sen fick du med din text det att låta som att tabletterna var någon form av mirakelkur som kastade av 9 kg vilket inte alls var vad jag skrev.

Försvara, det handlar om faktafel som jag var tvungen att svara på. Sen får du givetvis tycka vad du vill. Sverige är ett fritt land tack och lov.

Sinikka
Sinikka
7 years ago

Skulle nog påstå att det är faktafel att säga att ”många säger att de blivit piggare och kåtare” när pillren funnits att köpa i 5 dagar
Vilka är dessa ”många” som hänvisas till? Och vilka belägg finns det?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Sinikka
7 years ago

Sinikka: De har ju GIVETVIS testats av många innan de släppts på marknaden!

eva
eva
7 years ago

elliot måste bli fotomodell;) var länge sedan jag såg någon som var så himla snygg. vilka käkben;)
lova att skicka in kort

Niiinis
Niiinis
Reply to  eva
7 years ago

Åh, så känner vi också….syrran, min mamma och jag. Han är dessutom lång och smal vilket dom också brukar leta efter. Men Elliot vill inte…. Ska visa honom din kommentar så får vi se om han för lite sug.

Nästa inlägg

Bli en stjärna i köket

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x