Födelsedagen

Godmorgon! 

Sitter och har ”tändaljus” mys med kissen. Han ligger här bredvid och kurrar. Det blev en mysig födelsedag igår. Tony blev firad ordentligt. Jag och Milo började med att sjunga för honom och servera frulle på sängen.


Till skillnad från mig så låg han och fetsnarkade. Han vaknade av att vi sjöng för honom. Gjorde en varm macka i ugnen (Tony älskar varma mackor) och så fick han en morgonpresent. Milo och jag passade på att äta frulle i sängen också – underskattat mys!


Trist nog är mitt minneskort till ”finkameran” paj, ska åka och köpa nytt idag. Så nu får ni hålla tillgodo med mobilbilder. Här är en del av vad jag bakade. Gjorde en perfekt ”snabb-bakelse”, mitt absolut bästa recept på äppelkaka i långpanna (recept HÄR) och mini chokladmuffins som jag gjorde i en ny bakform jag köpt.

Vet ni, nu kom jag på att jag glömde en hel kaka i frysen! Den skulle bara svalna av….haha! Jaja, så kan det vara.På kvällen sen var det dags att gå ut och äta. Med oss fick vi våra vänner Kattis & Beijne. Jag hade på mig en ny tunika/klänning ifrån Love Forever. Rymlig, så snygg och superskön. Du hittar den HÄR!


Vi valde Pinchos igen. Så jäkla gott! Vi valde länge och väl. Man beställer ju via sin mobil. Något vi kom på igår som vi alltid gjort fel är att vi beställt in samtliga rätter direkt. Igår såg vi att folk ju beställer in lite i taget….varför har vi varit så dumma och inte tänkt på det förut?! Man slänger ju i sig allt. Igår valde jag 4 rätter, slängde i mig dom och sen satt jag och var proppmätt.


Beställde in en drink som avslutning på kvällen…. Men näää, jag satt mest och grimaserade med ett förvridet ansikte åt den. Surt och för mycket alkoholsmak. Fick fylla på med läsk flera ggr men nä, inte min grej. Jag är en öl, vitt vin och bubbeltjej. Både Beijne o Tony tyckte den var skitgod. Tänk att smaken är så annorlunda?


Supermysig kväll med många skratt, höll på att pinka på mig flera ggr! Vi var hemma redan innan 10 och kunde ha lite soffmys vid TV:n också. Vi är gammtackor som inte orkar med några frostnätter längre konstaterade vi igår. Bara nångång ibland men sen är bakis och var ångest i dagar efteråt haha! Det blir värre och värre! Så ni unga tjejer som läser här hos mig, njut av era ”bakfyllor” som inte är så farliga ännu. I min ålder mår man som en påse skridskor i dagar efteråt. Självklart individuellt men jag mår piss när jag är bakis.

Nu ska jag göra frukost! Ska VLOGGA idag igen. Ni är så himla många som skriver att ni älskar mina vloggar och jag blir så glad. Så kul att ni gillar! Har du inte upptäckt mina VLOGGAR ännu så tycker jag du ska springa in på min Youtubekanal och kolla mina videos. Prenumerera gärna! ❤️


HÄR hittar du min kanal!

Jo, sen ska jag göra en video som har med tävligen att göra! Ni vet, MATBLOGGSPRISET. Det går inte så bra för mig förstår ni. Jag ligger 3:a med typ 400 röster efter 1:an. Snyft!


Röstar gör man genom att gilla den här bilden på Matbloggsprisets facebooksida. Enkelt som tusan att rösta är det i alla fall. Har du ännu inte röstat så får du hemskt gärna göra det! HÄR hittar du bilden! ❤️ Tack på förhand!

Du, vi hörs senare!

Kram Nina

76
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Blue Co. 3 år

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x