ANNONS

Känsligt och ber om hjälp!

/

Go’kväll!

Sitter och tittar på Hela Sverige Bakar. Tänk att man kastas in i tältet så fort man tittar. Det är ändå 4 år sedan jag var med där men det känns som det var i somras. Johans mörka ögon när de borrades in i en och man stod och väntade på sin bedömning. Man andades knappt. Livrädd. Birgittas röda läppar som smakade frenetiskt på kakbiten. Jag kan känna doften, känns känslan och stressen. Gråten jag hade i halsen mest hela tiden. Av stress, av längtan hem. Samtidigt som det var så kul, så otroligt givande och något som gett mig minnen för livet! En sån salig blandning av massor med känslor!

Haha! Tänk att Tony nästan planerat att han skulle ta husbilen och ställa den på någon parkering en bit bort. Ja så jag kunde kvista dit och sova när ingen såg. Så jag skulle tanka ny energi för att orka fortsätta. Det var första gången jag var ifrån Milo så länge. De stora barnen var så fina när vi ringde – ”Mamma, vi vill att du ska vara kvar och kämpa. Vinn hela skiten nu!” Jag bara grät och saknade dom alla så det gjorde ont. Jag är en sån jäkla hemmaråtta alltså!

Åh fy, jag gråter nu när hon blev synkad och ägnade stjärnbagarstatyn till sin mamma. Usch, det var så känslosamt! Så fort man pratade om familjen så grät man. Piiiiiiiuh, nostalgitripp verkligen.

Fotot på bilden har jag lånat HÄRHörni, ni måste hjälpa mig och välja här. Jag ska ÄNTLIGEN klicka hem den här ryamattan. Jag har trånat länge efter den och nu ska jag slå till. Dock så har jag ett litet ilands bekymmer. Vilken färg på bord ska jag välja? Svart eller vitt? Svart är väldigt mycket torka av i tid och otid. Men skär den vita sig mot mattan. Vi har ju vit soffa och vit schäslong. Vad tycker du?

Näää, nu ska jag ta kväll här. Tack för du läser! Tack för du röstar på mig till Matbloggspriset! Tack för du finns. Tack för tipset om att läsa The Secret igen (måste leta upp boken, hittar den inte just nu). Tack för du kommenterar. Ja tack…ibland känner jag bara att jag måste tacka!

PS: Imorgon kl 07.15 ca kommer jag vara med i radio Uppland. Så är ni vakna rattar ni in P4.

Kram Nina

14
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00