Känsligt och ber om hjälp!

Go’kväll!

Sitter och tittar på Hela Sverige Bakar. Tänk att man kastas in i tältet så fort man tittar. Det är ändå 4 år sedan jag var med där men det känns som det var i somras. Johans mörka ögon när de borrades in i en och man stod och väntade på sin bedömning. Man andades knappt. Livrädd. Birgittas röda läppar som smakade frenetiskt på kakbiten. Jag kan känna doften, känns känslan och stressen. Gråten jag hade i halsen mest hela tiden. Av stress, av längtan hem. Samtidigt som det var så kul, så otroligt givande och något som gett mig minnen för livet! En sån salig blandning av massor med känslor!

Haha! Tänk att Tony nästan planerat att han skulle ta husbilen och ställa den på någon parkering en bit bort. Ja så jag kunde kvista dit och sova när ingen såg. Så jag skulle tanka ny energi för att orka fortsätta. Det var första gången jag var ifrån Milo så länge. De stora barnen var så fina när vi ringde – ”Mamma, vi vill att du ska vara kvar och kämpa. Vinn hela skiten nu!” Jag bara grät och saknade dom alla så det gjorde ont. Jag är en sån jäkla hemmaråtta alltså!

Åh fy, jag gråter nu när hon blev synkad och ägnade stjärnbagarstatyn till sin mamma. Usch, det var så känslosamt! Så fort man pratade om familjen så grät man. Piiiiiiiuh, nostalgitripp verkligen.

Fotot på bilden har jag lånat HÄRHörni, ni måste hjälpa mig och välja här. Jag ska ÄNTLIGEN klicka hem den här ryamattan. Jag har trånat länge efter den och nu ska jag slå till. Dock så har jag ett litet ilands bekymmer. Vilken färg på bord ska jag välja? Svart eller vitt? Svart är väldigt mycket torka av i tid och otid. Men skär den vita sig mot mattan. Vi har ju vit soffa och vit schäslong. Vad tycker du?

Näää, nu ska jag ta kväll här. Tack för du läser! Tack för du röstar på mig till Matbloggspriset! Tack för du finns. Tack för tipset om att läsa The Secret igen (måste leta upp boken, hittar den inte just nu). Tack för du kommenterar. Ja tack…ibland känner jag bara att jag måste tacka!

PS: Imorgon kl 07.15 ca kommer jag vara med i radio Uppland. Så är ni vakna rattar ni in P4.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
7 years ago

Jag brukar tänka att ett vitt bord blir precis lika skitigt som ett svart, men på det svarta ser man det och kan torka rent 🙂 Tror helt klart det svarta blir snyggast mot allt det vita.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anna
7 years ago

Men du, det har du ju alldeles rätt i! Haha…. Så bra tänkt. ⭐️

Annica
Annica
7 years ago

Åh vilket fint bord!! Vart finns det att köpa? Röstat också på svart bord, fint att bryta av mot det vita och såååå snyggt med träben

veronika
veronika
7 years ago

Jag skulle nog också köra på svart! Jag tänker att det blir väldigt många nyanser av vitt. Svart kommer bli skitsnyggt till det svarta i mattan! 😉

Maria
Maria
7 years ago

Håller med. Svart blir jättefint:-)

AnsoAnna
AnsoAnna
7 years ago

Jag har mattan och vi har ett vitt runt bord till. Jättesnyggt.
Kolla mitt Instagram, ansoanna så kan du se bilder :).

Kina
Kina
7 years ago

Svart bord! Snygg matta oxå. Lycka till i radion

B-M
B-M
7 years ago

Tror det funkar med både det svarta o det vita, Men efter Annas kommentar så skulle jag iaf välja det svarta, haha 😀
Och du Nina, tack själv! För att du delar med dig av så mycket och alltid är dig själv! Kram

Ann-Marie
7 years ago

Jag tror på kontraster och det vita ”försvinner” mera.

Ann-Marie
7 years ago

Hmm du förstod att jag röstar för svart, hoppas det.

Susanne
Susanne
7 years ago

svart såklart 🙂

Marie
7 years ago

Jag har ett svart bord och det är ett evinnerligt dammande tycker jag. Skulle inte välja det igen kan jag säga.

Eva N
Eva N
7 years ago

Tack själv för allt du delar med oss 🙂
Jag röstar på svart bord.

Maria Persson
Maria Persson
7 years ago

Tack själv för att du delar med sig i både med och motgång samt en massa goa, smarriga recept
Kram fr. Maria i Skåne

Röstar på det vita bordet, fräscht med vittäven många nyanser av vitt ljusar upp tillvaron.
Har haft svart vad jag skall. Säger bara: Aldrig mer

Nästa inlägg

BROWNIE MED SNÖBOLLAR

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x