Nja…så känner man ibland!

Godmorgon vänner! 

Vaken sen 4 igen. Bläddrade lite i kalendern igår och fick se att det inte är så överdrivet länge kvar till vi flyttar bak klockan en timma. Det är då det blir helt upp och ned för mig. Det är då jag kommer kunna vakna vid 2-3 tiden och vilja somna runt 6-7 på kvällen.

Det här brukar vara en rätt jobbig period för mig. Men i år ska jag verkligen försöka ta det för vad det är. Jag har såå många gånger försökt att ändra detta beteende men inser att det ligger för djupt rotat i någon form av biologisk klocka så det är bara att gilla läget. Det som är jobbigt är om jag ska försöka ha någon form av umgänge kvällstid, det är på riktigt svinjobbigt. För även om jag pinar mig och håller mig vaken till 11-12 på natten så vaknar jag likt förbannat samma tid på morgonen. Mycket bakning kommer det att bli…..


Försöker fly undan hösten med ljusmys här på morgonen….

Usch, jag är lite låg i själen. Hösten är inte min bästa period, så kan vi väl säga. Jag går ner mig ganska så mycket. Blir deppig, låg, ledsen och allmänt uppgiven. Lite som en enda lång pms liksom. Någon annan som känner så?

Jag äter mina tillskott som jag ska men jag antar att det inte riktigt biter på höstdeppigheten. Jag är dessutom i min pms period just nu, även om den är bättre (flera 100 ggr bättre) så råder den inte riktigt bot på min ledsna själ.

Well well, det är som det är med det. Hoppas att du känner Dig bättre till mods och är lite gladare än mig. Jag ska sätta igång med morgonbestyren här nu, önskar jag kunde knäppa med fingrarna just denna morgon och bara få allt klart och sen lägga mig under täcket igen.

Men, jag har min egen terapi. Det blir till att testa lite nytt idag. Tänkte göra lite äppelmarmelad faktiskt. Du, vi hörs sen.

Kram Nina

8
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
7 years ago

Åh fina du. Jag kan ändå tycka att det känns bra att man ”vet om” att man är/kan vara lite låg i perioder. Man accepterar det liksom. De har blivit viktigt för mig, det blir inte en sån stor grej, även om det såklart är jobbigt. Jag myser också med massa ljus och ljusslingor och bara är nu under hösten, dricker te i soffan. Snart får vi ta fram massa fin utebelysning och det piggar upp tycker jag. 😀
Jobbigt med sovtiderna! Det är ju mysigt att vakna innan alla andra och mysa i mörkret, men kanske inte VARJE morgon. Det förstår jag till fullo! Stor kram till dig <3

Mia
Mia
7 years ago

Här har du en tillhöstdeppare!
Fast känns bättre denna höst, väntar nämligen på bebis alldeles snart, 3 veckor kvar nu bara!
Kanske skulle tajmat in en till till nästa höst du med?!
Nämen det blir väldigt mycket ljus här hemma med. Har nyss upptäckt hur praktiska batteriljusen är, (ja, jag vet att de funnits gaaanska länge, men så är jag).
Kul att göra marmelad, och prova nya smaker! Jag gjorde svartvinbärsmarmelad med whiskey i somras, supergott blev det!!
Första ggr jag gjort marmelad och insåg att det var ju väldigt lätt faktiskt!
Såg någonstans recept på marmelad gjord av ananas och grape, måste prova det för det lät sådär söt/syrligt/beskt. Mums!

Hoppas du får en bra dag! Själv ska jag packa en BB-väska

Kram/en läsare som inte följt dej så länge faktiskt..

Helena
Helena
7 years ago

Vad tråkigt att du känner dig låg!
Det här höstmörkret är inte lätt att leva med, mycket värmeljus går det åt.
Har delat din video på min fb sida och hoppas du får fler röster nu! Du om ngn förtjänar att få vinna Nina!
Älskar dina vloggar! Musiken är så mysig också.
Hoppas du får en fin tisdag! Kram

Ulrika F
Ulrika F
7 years ago

Lyssna på kroppen och försök inte ”ställa om” tror jag… Låt det vara som det är och njut av en förstående make, som kanske faktiskt uppskattar att zappa själv på kvällen med en sovande fru vid sin sida <3

Berit
Berit
7 years ago

Hå vilket fantastiskt vackert kort på bordet 🙂
Jo det är mörkt och tungt just nu men tänk snart får vi julpynta och baka pepparkakor!!!

desssan
desssan
7 years ago

Påminner dig igen att ta fram boken ”the secret ” den hjälper mig iaf när jag blir låg och behöver tänka om lite…tankens kraft du vet

Nästa inlägg

VLOGG

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x