Zombie

Go’kväll finisar! 

Idag har jag haft en riktig ”zombie” dag. Känns som ögonen hängt på halv stång och som jag inte orkar göra nånting alls. Jobbade i alla fall till 11 sen åkte jag ut till mamma. Hon skulle laga lunch till pappa och lagade till mig också. Vi satt och åt med grundfamiljen liksom. Syrran, jag, mamma och pappa. Sen var lilla Edward med också såklart. Känns så märkligt att det en gång var så att det bara var vi. Det fanns inga andra i vår familj. Idag är den fylld av barn, makar och ex. Fifan så härligt ju!


Mosters lilla gos!


Jag har introducerat mamma till Facebook. Mamma har inte haft det förr men eftersom dom har massa släktingar i Finland och massa gamla barndomsvänner så måste dom ju ha det tänkte jag. Mamma ville såklart också hjälpa mig att rösta. ❤️ Ja, så att såhär låg vi i varsitt soffhörn sen och Facebookade. Haha…


Sen kom min trygghet hem och jag ville bara ligga i hans famn. Trött och lite låg, ja då vill man bli klappad på och höra någon säga att allt kommer att bli bra.


När vi kom hem ikväll så hade Jennys bakbok landat i brevlådan. Jag blev glad ända ner i hjärteroten över den! Har bläddrat och dreglat mig igenom boken nu och har redan 3-4 recept jag bara måste testa! Vill du köpa boken så kan du göra det HÄR! 


Sitter och kollar Bonde Söker Fru nu. Höll på att sätta ljusen på bordet i vrångstrupen när jag hörde att Sigrid haft en natt ihop med Erik. Ohoj, det går hett till bland deltagarna.


Den här lille gosefisen ska gå och sova nu. Han längtar sig sönder och samman till på lördag då det är fotbollsavslutning. Åh herreminjeee så man längtade till saken när man var liten. Jag minns att det alltid kändes som år och da’r innan det man längtade till blev av. Nu swischar ju livet på i 300 och det man längtar efter bara blir helt plötsligt.

Nä, nu borde jag också snarka lite. Ska kolla på Bönderna i alla fall, kanske somnar jag i soffan? Vilken skräll det skulle vara…..eeeeeh, eller inte.

Ha en mysig kväll nu.

Kram Nina

Inlägget innehåller reklam för min vän Jennys bakbok. 

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Äppelpaj med äppelrosor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x