Tröttis

Men heeeeeeej raringar!

Nu ligger jag och har krupit ned i sängen här. Jag duschade varmt så huden krullade sig tammetusan. Jag ÄLSKAR att duscha varmt, det ska ånga som en turkisk bastu i hela duschen. Då är det lagom varmt. Tänk att jag aldrig varit ihop med en kille som gillar varma duschar.


Ja här har ni ett Niiinisöra. Idag berättade jag för Carola om min jobbiga axel, jag är också rätt stressad nu iom tävlingen och så har jag problem med spända muskler i nacke o rygg, sen är det lite stressigt just nu. Hon satte såna här Öronakupressur på mig idag. Små plåsterlappar med små kulor som stimulerar punkter i kroppen som man har problem med. Hittade rätt bra info HÄR om effekter och vad det är bra för. Carola gör såna behandlingar så kika in HÄR på hennes hemsida, där finns massor med olika behandlingar att välja på.


Idag på eftermiddagen överraskade jag Milo med Leos lekland. Han hade så himla kul alltså. Önskar själv ibland att man fick vara liten igen och lajja runt sådär. Nu blir jag matt bara jag kollar hur han springer runt. Hur f-n orkar dom små liven? Finns det lite av den energin att låna kanske?


Ikväll hos mamma och pappa så hade mamma tänt ljus i lyktan utanför. Så himla mysigt och välkomnande verkligen. Måste rota fram min lykta också.


Nu börjar det verkligen färgas i träden alltså. Så vackert men ändå så sorgligt på nåt sätt att allt går mot kala träd och vinter. Redan? Vi har liksom börjat snacka julen. Var vi ska vara och sådär? Och om jag ska vara riktigt ärlig så googlade jag julsaker igår. Det suger lite i jultomten, får jag spö nu?

Hörni, röstningen är i full gång. Jag är så tagen verkligen. Hur mycket människor som vill hjälpa mig. Rörd. Stum. Berörd ända in i själen. Folk har skrivit så fina saker alltså. Du vet när det känns som man inte vet hur man ska tacka? Hur ska det någonsin räcka med tacken? Hur tackar man? Ja men du vet. Maggan skrev det så bra. Vi kvinnor ska hjälpa och stötta varandra. Stärka varandra. Med det inte sagt att män inte har röstat, för det har dom verkligen. Men just det här när man vill hjälpa och stötta kvinnor emellan, så fint på nåt sätt! Jag är för att hjälpa, att stötta och att lyfta andra. Man mår bra av det. Missunnsamhet mår ingen bra utav.

Några andra som jag bara måste tacka.

Jennys Matblogg (mentor och fin vän som hjälper mig, en person som stöttar, peppar och pushar. Utan henne vet jag inte om det hade funnits en blogg idag!)

Hannah (fin vän som alltid vill hjälpa och alltid trott på mig, även då när ingen annan gjorde det.)

Maggan (generös och så frikostig, totalt opretantiös och unnar alla hon känner och tycker om massa framgång och lycka.)

Malin (en vän som verkligen visat vad hon står för de senaste dagarna. Stöttat, hjälpt och visat världens största hjärta)

Mirka (alltid så hjälpsam, alltid så snäll, alltid så generös. Allt är så självklart för henne.)

Terece (Love Forever, en kvinna som heller aldrig varit missunnsam. Alltid generös och go och vill väl.)

Madde (hjälpsam och driven, vill väl och unnar framgång åt andra).

Paula (en kvinna jag träffat bara ett par ggr, ändå så hjälpsam och generös.)

Fredrik (min coach, min mentor, min fina vän. Han håller mig på jorden, lyfter mig och håller mig lugn!)

Carro (min fina Carro, mer powermama får man leta efter. Världens finaste är hon och peppar så sjukt bra.)

Carola (pepp pepp pepp, en mentor till mig på så många plan!)

Det finns en uppsjö med fler, men nu har telefonen dunkat ner i pannan ett par ggr. Somnat ifrån ett par ggr. Jag är trött, sliten och utsjasad. Förlåt, har säkert missat någon väldigt viktig här. Men ska tänka vidare imorgon.

Sov gott! Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Terece
7 years ago

Tack finaste Nina!!! Vad glad jag blir!!! Puss på dig och jag håller tummarna stenhårt för din vinst!!!!

Kina
Kina
7 years ago

Håller alla tummar för vinst! Ha en bra fredag.

Nästa inlägg

Kompistid

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x