Lite känslor på bloggen idag…..

Godmorgon alla raringar! ♥

Jag har just kommit hem från min morgonrunda. Innan rundan for jag iväg till Helena på Helenas Kök, ni vet grannen. Tänkte hjälpa henne med hennes skyltar. Dock så får jag åka tillbaka lite senare då jag behövde måla om skylten, den släppte lite i färg när jag gjorde rent den. Har du inte hälsat på hos Helenas Kök tycker jag du kan ta en avstickare dit, riktigt härlig atmosfär och mysigt på alla sätt. God mat har dom också. Testa att äta Hälsosalladen om du besöker dom, den är grymt god!

Så fräscht och gott! ♥

Jahapp, nu ska jag väl kika hur det ser ut i tävlingen. Har inte tittat så mycket då den andre som jag fajtas emot gick om mig igår. Han får fin hjälp han också och susade förbi i en rackarns fart. Nu är det snart bara 24 timmar kvar av tävlingen. Många av er skriver så fint…. typ att även om du inte skulle vinna så värdesätter jag din blogg massor ändå. Varje sån kommentar är så otroligt värmande, verkligen! ♥ Det är ju liksom därför man håller på…. för att ni ska gilla.

Denna tävling är viktig för mig för att den på något sätt skulle ge mig ett genombrott. En stor bekräftelse och andra möjligheter. Jag är en av de som bloggat längst i Hela Sverige med mina 13 år i branschen. Många år har gått. Stora barnen var liksom 5 och 7 år gamla. Nyseparerad började jag skriva om livet. Recepten har färgat bloggen i många år, inte så konstigt då jag bakat sen jag var en lite skit liksom. Haft min bakning som terapi. Min fina blogg, så kan jag känna. Min kompis. Den som fått tagit all skit när det varit skit. Den där jag fått lufta ur mig när livet varit jobbigt och svårt. när hypokondrin och ångesten hängt över mig som ett stort svart moln. Å så ni, alla fina läsare…. ♥ Jag har så fina känslor för min blogg, vet ni det? Vad jag skapat. Alla minnen jag plitat ned. Hur barnen vuxit upp i den här bloggen. Hur svårt det var att bi gravid och alla missfallen. Men sen gick det bra…. och jag spydde lungorna ur mig i bloggen när jag var gravid. Magen växte i bloggen. Sen kom ha…. den stora bebisen på 5 kg, ja han föddes liksom i den här bloggen. Jag har också gift mig i den här bloggen. Mmm….fina vackra känslor.

Ja, lite PMS snack såhär på en tisdag. Jag är känslosam idag. Gråten sitter i halsen. Huvudet är trött. Kroppen gör ont. Jag har misshandlat min kropp i några dagar nu då jag varit så stressad. Jag ser fram emot att tävlingen slutar och att jag får lite lugn. Ska boka in lite behandlingar hos Carola så hon får läka mig lite. Jag är nog en ALLDELES för känslosam person för att fixa den här formen av tävling tror jag. Jag bryts sönder lite. För svag liksom. Men…snart är det över.

Jag vill med detta långa inlägg tacka dig som röstat. Som trott på mig och som fortfarande tror på mig. Imorgon natt är det över. Skulle du vilja rösta på mig gör du det enkelt genom att klicka dig in på den HÄR länken och kicka gilla på bilden du ser så har du gjort det.

Tack fina ni!  Kram Nina ♥

Reklamen där uppe ni ser är inte sponsrad, bara rakt ifrån hjärtat. 

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika W
Annika W
7 years ago

❤❤❤❤

Niiinis
Niiinis
Reply to  Annika W
7 years ago

Åsa Thiger
Åsa Thiger
7 years ago

❤ Min fina Nina! ❤

Lotta
Lotta
7 years ago

Självklart röstat på dig!!Hoppas av hela mitt hjärta att du tar hem detta pris, din blogg är fantastisk!!♡Kramar/Lotta

Malin | Fredagskakan
7 years ago

Håller verkligen tummarna för dig!! Du är så värd vinsten:-)
Hoppas att se dig på mässan/ prisutdelningen!!
Kram

Eva N
Eva N
7 years ago

Jag har röstat på dig <3

Carro
Carro
7 years ago

Jag håller med dem som säger att du ändå är en vinnare, om det inte skulle räcka hela vägen. Mat- och nakinspo vet man att man får. Likaså ta del av en ärlig vardag hos dig. Uppskattar ditt arbete massor! Kram
PS. Kom att tänka på att du t o m har gift dig två gånger i den här bloggen! 🙂

Nästa inlägg

Friends

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x