Walk down the memorylane

Idag fick jag höra att vi haft supermåne! Inte så konstigt kanske att man varit lite ”wicked”. Ja, jag tillhör skaran som mår lite kymigt av en stor måne. Det är väldigt olika det där har man ju hört.

Hörni fortsatte gå igenom lurens bilder idag, behöver rensa och spara på datorn. Har sjukt mycket bilder som jag är rädd att jag ska bli av med, det blir man ju om telefonen skulle försvinna. Det är så härligt när man kollar gamla bilder och kastas tillbaka till vad det var man gjorde.

Bröllop, min vän Sussi fick sin Per. Skitmysigt bröllop med härliga tal. Vi hade så kul den här kvällen. Köpte en svindyr klänning som jag bara använde en gång.


Thedde hade precis fått körkort och vi fick åka med för första gången. Galet och så himla konstigt minns jag att det var, men rädd vad jag inte alls. Milo var långhårig, Elliot typ liten med tandställning liksom…. Minns att jag tog bilden för att vi så sällan sitter i bilen såhär allihop.


Jodåsåattteee… Den här ritade jag när Milo hade sin hysteriska period med ”Cars”. Han var så imponerad av mig att jag kunde rits så fint. Ja det är tur man kan impa en 4-5 åring sådär.


Den här mackan har jag hittat på nätet, såg så sjukt god ut att jag planerade göra en likadan nån dag. Kan mbara inte lyckas klura ut vad det är allra längst ned på mackan? Är det baconbitar eller frön, eller salami? Får liksom ingen koll.


Jag och mina degar. Vet ni hur många bilder jag har i min lur på en deg? Haha…. Jag måste ju vara galen. Jag kan liksom få kli i hela ryggen av att jag bara vill köra ner knogarna i den där nu.

Hepp, nu är jag så trött. Milo är lite hängig så får se hur det artar sig med honom? Hoppas du haft en bra dag och mysig kväll.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Lena i Frankrike
Anna-Lena i Frankrike
7 years ago

Ser ut som en BLT (Bacon, lettuce, tomato) med ett ägg ovanpå 🙂

Malin
Malin
7 years ago

Recept på detta bröd? 🙂

Susanne
Susanne
7 years ago

Tycker det ser ut som bacon och hela mackan ser väldigt god ut 🙂
Hoppas du vinner tävlingen!!Har röstat och håller tummarna!!!

pezze
pezze
7 years ago

soltorkade tomater kanske.. :-O

Jenny
Jenny
7 years ago

ser ut som soltorkade tomater i botten

Nästa inlägg

Skinkpasta med ajvar

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x