Efterlyser Tacogratäng

Hej på er! 

Ska strax krypa ned och lägga mig. Har snarkat i soffan redan men nu ska jag ta natt i sängen. Mellangrisen är på fest och imorgon är det första firandet av hans 18 årsdag. Han fyller på tisdag men eftersom vi är så många i släkten och i vår stjärnfamilj så delas det upp så att vi firar olika dagar.

Har just sms: at med honom och kollat så allt är ok. Jag fick svar vilket alltid är lika skönt när det är ute på galej. Jag har svårt att ta in att han fyller 18 redan. Han var ju min ”minsting” i 10 år. Ja 10 år innan den minsta föddes…..så någonstans är han ju fortfarande min minsting.


Häromdagen eller häromnatten kom han hem och såg ut såhär. Fiiiiifaaaasen så rädd jag blev när han klev in i vardagsrummet och jag tittade upp på honom. Det riktigt stack till i hela kroppen av rädsla. Jag blev nästan arg av rädsla….

Hörni, Elliot har önskat sig Tacogratäng på kalaset. Jag har alltid lagat tacogratäng efter en visst recept. Det är svarta oliver och créme fraiche i det bl a men jag hittar tammetusan det ingenstans.

Är det något du känner igen? Har du något bra recept på Tacogratäng så får ni hemskt gärna bjucka mig på det.

Nä, nu ett gammalt ”Vänner” avsnitt på Netflix innan jag somnar om.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
7 years ago

Brukar göra en tacogratäng med ett täcke av Creme fraiche och philiadelphia ost. Sedan vanlig ost över, supergott!

Hanna
Hanna
7 years ago
Hanna
Hanna
7 years ago

Förresten kolla vad som dök upp som förslag på din blogg precis när jag skickat iväg förra kommentaren!

http://niiinis.se/2011/03/29/lchf-tacogratang/

Niiinis
Niiinis
Reply to  Hanna
7 years ago

Hahah! Men kolla, den dääääär hade jag ju glömt.

Maria
Maria
7 years ago

Jag gör tacopaj efter ett recept från matplatsen.

http://www.matplatsen.net/2006/04/26/tacopaj/

Kan det vara något?
Ha en härlig dag!
Vi ska också fira, min födelsedag, lite i efterskott.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Maria
7 years ago

Åh, det ska jag kolla in. Tack för recept!

Elin
Elin
7 years ago

Gjorde din lchf-gratäng som du tipsat om tidigare och shit vad god!! O så fräsch med bara sallad till 🙂

veronika
veronika
7 years ago

Kan det vara detta? http://alltommat.se/recept/arets-mellofavorit-texmexgratangen/ Fast med creme fraiche då istället för färskosten 😉

Matro_Sara
7 years ago

Den här är jättekrämig och god http://mat-ro.blogspot.se/2016/10/taco-gratang.html
Ibland har jag svarta oliver i gratängen men det är populärare när jag har oliverna på sidan om (eftersom vi bara är 2 av 5 som gillar oliver i familjen).

Kram Sara

Nästa inlägg

Lilla Inez

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x