Godmorgon Måndag

Godmorgon!

Då har vi kickat igång måndag igen. Ja, min helg gick alldeles för fort…. hann inte riktigt med faktiskt. Som sig brukar är jag alltid lite depp på måndagar, helst idag när det är grått grått grått. Men, jag kommer att komma in i veckan fortare än jag hinner tänka och sen kör man bara och vips så är det snart helg igen. Denna veckan är det full fart. Mycket spännande och kul saker som ska hända så jag har verkligen inget att deppa för. Men hösten är som den är….

img_4088

Lite fina rosor som står på köksbordet denna morgon. Kalaset igår gick toppen. Tacogratängen hade jag ju själv recept på som en av oss härinne påtalade för mig. Haha…. hur dumt? Jag körde på det receptet och jag hade nog glömt hur gott det var. 🙂

Jag återkommer med bilder från kalaset senare idag. Nu ska jag skjutsa barn nr:2 till skolan och sen väntar en morgonrunda. Vi hörs lite senare igen!

Kram Nina ♥

4
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Intervju med Milo

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x