ANNONS

Elliot 18 år

/

Godmorgon viskar jag!

Vaken väldigt tidigt hörni, kan knappt tänka på hur det kommer bli när vi flyttar bak klockan.

Idag är det en stor dag, vår älskade Elliot fyller 18 år idag. Dagen då man blir myndig och vuxen på riktigt är här. Så konstigt att tiden gått så fort.


Den mammigaste av mina barn. Från födseln var det bara mamma som dög. Mormor låg också högt på listan. En försiktig liten pojke som aldrig gillade hårda lekar eller att bli jagad. En liten fågelunge som alltid gjorde illa sig och fick göra flest sjukhusbesök.


Som han älskat och älskar djur. Som sin mamma…. Jag minns tjatet om en hund, om en egen häst och en till katt. Hans systemkamera kunde vara full av såna här bilder.


Plötsligt var han bara stor, och lång. Han kommer säkerligen bli närmare 1,90 om inte längre. Där ärvde han nog bådas våra gener (alla på min pappas sida är långa och Elliots pappas sida är också lite längre).


Idag fyller han då äntligen 18 år. Som han längtat och väntat. Inatt har han sovit hos ett par kompisar som ville fira honom till frukost. Ikväll firas det här hemma också…..

Grattis min fina unge, vi älskar dig till månen och tillbaka! ❤️❤️❤️

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00