Härligt i Stockholm

Godmorgon!

Vilken härlig dag det blev igår . Jag hann inte in mer till dig igår då det var fullt upp hela dagen. Efter att jag mött upp Jenny på hotellet gick vi och tog en kaffe innan vi skulle börja jobbet på Hötorgshallen.

 

img_4117
img_4129
img_4131

img_4132

Jag och Jenny stod nere på Hötorgshallen och bjöd på härlig Gulaschsoppa och äppelkaka med vaniljsås. Det var sååå uppskattat och jag stod verkligen och matade ut massor med äppelkaka. De fick också med sig receptet på våra recept.

img_4121

Det fortsätter ända till på lördag så har du möjlighet kvistar du ner och kikar in Stockholm Food week.

img_4134
 När vi jobbat klart kom vi upp på härliga hötorget. Men, hur glad blir man inte av allt detta? Va? Åh, det är verkligen ljuvligt.

img_4139

Ja tack, jag tar gärna alla hortensior som finns…. ♥♥♥

img_4140

Fina Jenny och jag. Ser ni den söta lilla giraffen hon håller i?

img_4136

Det var en sån söt vandringsnalle, det har ni kanske hört talas om. Man tar den med sig och lägger den sedan någon annanstans. Nu har Jenny den med sig på ett litet äventyr och ska lämna den någonstans. Så kul ju!

img_4142
img_4143
img_4144
img_4145

Riktigt trendiga rum på hotellet som vi bor på, hotel with Urban Deli heter det. Strax är det dags för frukost. LÄÄÄNGTAR!!! 🙂

Vi hörs lite senare!

Kram Nina ♥

 1. Ann skriver:

  Tack Nina för tipset om magnesium. Är i klimakteriet med bla bultande hjärta, frysningar och värmeslag. Du hör det är toppen. Började äta magnesium för några dagar sedan och känner mig redan lugnare i både hjärta, kropp och psyke. Så om det finns någon mer klimakterietjej där ute vill jag bara säga till er att prova detta. Brukar inte äta kosttillskott men magnesium kan man ju faktiskt ha brist på enligt många studier Stor kram och tack Nna

  1. Niiinis skriver:

   Vad glad jag blir att höra det! Så roligt att du mår bättre, det är så otroligt många som skrivit till mig och tackat för mitt tips om Magnesium och så många som fått så fin hjälp. Fortsätter du se att fylla på med D-vitamin och B-komplex kommer du säga att du fått ditt liv tillbaka. Stor kram till dig! ♥♥♥

 2. EmmaJ skriver:

  Härliga bilder!

  Står ni i Hötorgshallen idag (torsdag) också??!

  Kram

  1. Niiinis skriver:

   Tyvärr, idag står 56 kilo och Matplatsen där. Kram

 3. Gud så trevligt!!!! Njut!!! Kramae

  1. Niiinis skriver:

   Kram till dig fina! ♥

 4. Åh så härligt det ser ut! Ha en fantastisk dag fina!
  kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..