Härligt i Stockholm

Godmorgon!

Vilken härlig dag det blev igår . Jag hann inte in mer till dig igår då det var fullt upp hela dagen. Efter att jag mött upp Jenny på hotellet gick vi och tog en kaffe innan vi skulle börja jobbet på Hötorgshallen.

 img_4117 img_4129 img_4131

img_4132

Jag och Jenny stod nere på Hötorgshallen och bjöd på härlig Gulaschsoppa och äppelkaka med vaniljsås. Det var sååå uppskattat och jag stod verkligen och matade ut massor med äppelkaka. De fick också med sig receptet på våra recept.

img_4121

Det fortsätter ända till på lördag så har du möjlighet kvistar du ner och kikar in Stockholm Food week.

img_4134 När vi jobbat klart kom vi upp på härliga hötorget. Men, hur glad blir man inte av allt detta? Va? Åh, det är verkligen ljuvligt.

img_4139

Ja tack, jag tar gärna alla hortensior som finns…. ♥♥♥

img_4140

Fina Jenny och jag. Ser ni den söta lilla giraffen hon håller i?

img_4136

Det var en sån söt vandringsnalle, det har ni kanske hört talas om. Man tar den med sig och lägger den sedan någon annanstans. Nu har Jenny den med sig på ett litet äventyr och ska lämna den någonstans. Så kul ju!

img_4142 img_4143 img_4144 img_4145

Riktigt trendiga rum på hotellet som vi bor på, hotel with Urban Deli heter det. Strax är det dags för frukost. LÄÄÄNGTAR!!! 🙂

Vi hörs lite senare!

Kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angelica
7 years ago

Åh så härligt det ser ut! Ha en fantastisk dag fina!
kram

LinizTravel
7 years ago

Gud så trevligt!!!! Njut!!! Kramae

Niiinis
Niiinis
Reply to  LinizTravel
7 years ago

Kram till dig fina! ♥

EmmaJ
EmmaJ
7 years ago

Härliga bilder!

Står ni i Hötorgshallen idag (torsdag) också??!

Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  EmmaJ
7 years ago

Tyvärr, idag står 56 kilo och Matplatsen där. Kram

Ann
Ann
7 years ago

Tack Nina för tipset om magnesium. Är i klimakteriet med bla bultande hjärta, frysningar och värmeslag. Du hör det är toppen. Började äta magnesium för några dagar sedan och känner mig redan lugnare i både hjärta, kropp och psyke. Så om det finns någon mer klimakterietjej där ute vill jag bara säga till er att prova detta. Brukar inte äta kosttillskott men magnesium kan man ju faktiskt ha brist på enligt många studier Stor kram och tack Nna

Niiinis
Niiinis
Reply to  Ann
7 years ago

Vad glad jag blir att höra det! Så roligt att du mår bättre, det är så otroligt många som skrivit till mig och tackat för mitt tips om Magnesium och så många som fått så fin hjälp. Fortsätter du se att fylla på med D-vitamin och B-komplex kommer du säga att du fått ditt liv tillbaka. Stor kram till dig! ♥♥♥

Nästa inlägg

On my way

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x