Stockholmshäng med sköna bönor

Godmorgon finisar!

Favoritdagen på dagen är här. Igår hann jag inte in mer till dig, jag hade fullt upp med att ha lite trevligt kombinerat möte/kompihäng i Sthlm. Fick äntligen träffa fina Miss Living, eller Sofia som hon heter. En vän som jag lärde känna förra sommaren men det känns som vi varit vänner i en hel evighet, du vet när man klickar ordentligt. ♥ Love her!

Tog tåget mot Stockholm på förmiddagen.

mood_gallerianmood_gallerian

Vi träffades på Mood Gallerian. Jag har inte hängt där alls mycket men ååååh så mysigt det var där alltså.

Hela ligan samlad, här med härliga Jessica. En superhärlig kvinna som jag träffade första gången när jag var nere i Ystad och hade tavelutställningen. Såååå trevlig och en som jag också klickade med direkt. Ibland skulle jag kunna tro att man följts åt i tidigare liv eller något, för det är nästan otäckt hur fint man känner inför vissa människor. ♥ Jessica äger några superhärliga butiker. Bl a denna som heter Blue Co. 

Kvällen avslutades med att vi skjutsade Milo till klassfest/halloweenfest och oss själva till affären för att inhandla allt till Elliots födelsedagsfest han ska ha ikväll. Så idag ska det bakas lite och så ska jag fixa lite mat till hans fest. Det blir fullt upp idag också. Ingen rast ingen ro. 🙂

sallad

Jag tänkte slänga ihop en pastasallad till Elliots fest. Kom på att jag gjorde en sallad i somras som innehöll jordgubbar bl a. Svårt att få tag på just nu, i alla fall några som smakar gott. Får utesluta dom helt enkelt. Annars är den här salladen en höjdare och man behöver bara fylla på med lite pasta. Avocado, edamamebönor (ny craving), rödlök, tomater, sallad, paprika och så ska jag ha på massa fetaost. MUMS!

Nähä, nu ska vi ut på pokemonjakt/promenad. Vi hörs igen senare!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon FINFREDAG!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x