En härlig macka

Jag fick en förfrågan av Pågen LingonGrova om ett samarbete. Tackade gladeligen ja då det handlade om just LingonGrova. Ett av mina barn är nämligen uppvuxen på detta goda bröd. Glad var jag över det då det enda brödet som dög innan var formbröd som rostades. Kanske inte det mest mättande och nyttigaste alternativet.

Jag har blivit ombedd att ta fram den godaste frukostmackan. HÄR kan du läsa mer om det. Här hemma äter vi alltid ordentligt frukost. Ett mål som vi alla ser fram emot. Milo och jag är såna som knappt funkar utan frukost så för oss är det viktigt att vi alltid har allt till frukost hemma. När vi skulle ta fram den här mackan så gjorde vi oss till lite extra. Dukade upp rejält med härligheter så att vi skulle ha mycket att välja på. Tvingade Tony att sitta i lugn och ro och äta med oss också. 🙂 Grejen är ju att en frukostmacka en torsdagmorgon absolut inte behöver vara tråkig eller likadan varje dag. Så nästa gång du handlar pålägg till din frukostmacka rekommenderar jag dig att gå lite ”wild ´n crazy”. Köpa pålägg som man kanske bara hottar upp helgmackorna med?

Först bad jag Milo att göra sin bästa smörgås som han vill äta till frukost.

img_4165

Han satte igång!

img_4163

Smör skulle det vara på…..

img_4173

Självklart ost…

img_4181

Skinka, oliver och gurka.

img_4183

img_4186

Såhär såg Milos smörgås ut….. Ser ni så fin den är? Sedan var det mammans tur att göra en åt Tony.

img_4191

Jag ville gå lös i alla skålar och trolla fram den godaste mackan man kan tänka sig. En som har allt! 🙂

img_4192 img_4194 img_4195

Brie, rökt skinka, ost, gurka och paprika. Lite färg, lite krämigt, lite rökt och så i botten en redig smörgås. Det här kallar jag en ordentligt frukostmacka. En mättande rackare som känns lite lyxig fast det är torsdag.

Just nu har Pågen en stor Instagramtävling för att inspirera till mättande frukostmackor. Priset går inte av för hackor kan jag meddela! WOW! Totalt är det 10 priser med 10 vinnare där 1:a pris är ett presentkort på Tävlingsperioden är mellan den 29/10 – 13/11. Det enda som behövs för att tävla är att skapa en egen härlig och god frukostmacka med recept/beskrivning, ta en fin bild och publicera receptet och bilden på instagram samt tagga med #bästafrukostmackan #lingongrova så är du med och tävlar!

I samarbete med Pågen LingonGrova

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Andersson
Anna Andersson
7 years ago

Mysig frukost Fast lingongrova är ju tyvärr nästan lika sött som sötebröd, så i vår familj föredrar vi osötat bröd

Martina
7 years ago

Åh mums! Brie alltså, det är ju lyx! Älskar finncrisp med brie på och fläder/krusbärs marmelad!! Gaah va gott!

Minna
Minna
7 years ago

Nej vad synd att även du börjat med reklaminlägg. Tack och lov inte ofta, du hör till dom som inte har så ,ånga men vissa bloggare har totalt tagits över av dessa s k ”samarbeten” och massor med klick här, klick där, rabattkoder hit och dit. Så trist! Förlåt negativ men gillar i övrigt din blogg.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Minna
7 years ago

Att blogga och leverera recept är idag mitt heltidsarbete. För att bloggen ska leva kvar så behöver jag få in min inkomst på bloggen. Utan samarbeten så skulle jag aldrig kunna fortsätta blogga på den nivån jag gör idag. Så är det me samarbeten.

Sedan är jag noga med mina samarbeten och skulle ALDRIG samarbeta med något som jag inte kan stå för. 100%. Så samarbeten kommer fortsätta komma lite då och då, däremellan bloggar jag på precis som vanligt.

Kul att du gillar bloggen.

Nästa inlägg

HÖSTLOVS – planering

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x