Hemmafix

Gokväll!

Ja idag har dagen gått. Jag jobbade först på förmiddagen, mamma var nämligen på badhuset med Milo. Fick sen ett trevligt sms om att det bjöds på kaffe hos en kompis så jag kvistade över dit en stund. Mysigt med lite kompishäng mitt på dagen en tisdag. Jag har också hunnit fixa och dona på övervåningen idag. Vi har haft helt galna klädhögar som samlats över hela övervåningen så jag kände att jag höll på att kvävas. Jag får den känslan av att kläder ligger huller om buller. Jag blir stressad och så jäkla irriterad när det inte är ordning på sånt. Man hittar ingenting och så ser det ju så sjukt rörigt ut.

När jag sedan börjar fixa och dona så slutar det alltid med att jag börjar fixa med allt. Jag har nu bytt lakan i alla sängar, gjort en peacetavla, flyttat ut trådbackar från badrummet och in en byrå som gjorde att det blev sååå mycket bättre. Städat barnens rum….. Ibland bara har man energi att köra på.

Men visst blev väl peacetavlan fin? 🙂

Hos oss har det regnat precis hela långa dagen så det var perfekt att gå loss med lite hemmafix då ju!

Nu ska jag sätta mig tillrätta i soffan och ta tidig kväll, vaknade ju 3 i morse så man kan säga att jag känner mig aningens mör. Hehe….klockjäkelsflyttandet är fördärvet alltså. Hur funkar det för er som har småbarn? Känner de av det? Milo vaknade tidigt i morse och har alltid känt av när vi flyttar klockan. Allt blir lite upp och nedvänt, i alla fall hemma hos oss.

Nä, ha nu en fin kväll!

Stor kram! ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
7 years ago

Åh så fin peace-tavlan blev! Måla fler så ska jag köpa en hihi!
Här hemma märker ingen av oss när tiden flyttas fram eller bak, tycker dom kan sluta med det där, bara jobbigt att komma ihåg och jag lyckas alltid jobba på morgonen eftee och då kan jag inte sova under natten för jag är så rädd för att försova mig hehe.. Kram!

Therese
Therese
7 years ago

Första vintertids-klockflyttningen sen jag blev mamma och jag kan konstatera att det var ingen småbarnsförälder som kom med det påhittet, hehe.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Therese
7 years ago

HAHAHAHAHAAAA! Så sant så sant!

Nästa inlägg

Bröd till helgfrukosten

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x