Medelhavspasta

Men heeeej!

Det råkade bli ett sent hej ifrån mig idag hörni! Vill börja ”dagen” med att bjuda på mitt pastarecept från igår, ni är fler som frågat efter det så jag känner att jag börjar med  det. Återkommer senare sen med en liten uppdatering.

Jag har lite smått börjat äta efter ”Medelhavskosten”. Inget superseriöst så men jag försöker tänka lite efter det temat. Jag märker att det är redan något som jag ätit efter till en viss del varför det passar mig perfekt. Familjen hänger liksom med på ett bananskal. 🙂 Igår åt vi en pasta som var helt fantastiskt god! Alltså MUMS!

img_4261

RECEPT MEDELHAVSPASTA 4 pers: 

300 g pasta (vi åt glutenfri)
500 g tärnad zucchini
2 msk olivolja
2 pressade vitlöksklyftor
200 g körsbärstomater
1 näve basilikablad
100 g tärnad fetaost
2 dl hyvlad parmesanost

 

Gör såhär:

1) Koka pastan enligt anvisningarna.

2) Fräs zucchinin i olivoljan. Tillsätt pressad vitlök och tomaterna och fräs det en stund.

3) Smaka av med salt och peppar.

4) Blanda ned basilika och fetaost. Häll också i den avrunna pastan.

5) Strö över parmesanosten över allt och servera.

img_4256 img_4260

Så god smak på denna pastan och riktigt bra käk också!

Nu ska vi äta här hemma, idag blev det en bakad torsk….du får såklart recept på den också. Allt enligt medelhavskost principen. :I

Hörs sen igen!

Kram Nina ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Gör egen nyttig smoothiebowl

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x