Magiskt

Halloj!

Hemma igen. Idag var jag på möte och hade Milo med mig. Gick ju finfint, bara man har med sig en iPhone så brukar allting ordna sig. Tänk hur det är alltså? Även om vi försöker dra ned användandet alla i familjen så går det ju inte att komma ifrån att det är en jäkla bra barnvakt vid just såna här tillfällen. Just nu är ”krigsagrejer” och sånt kul tycker Milo, så det gäller att hålla lite koll. Tack och lov så är det mest ”Nerf-filmer” på youtube som är kul just nu och jag har hållit koll på hur de går til och det är faktiskt harmlöst. Värre var det när vi för något år sedan hittade honom kollandes på GTA.

Nyss frågade jag honom vad det spelet hette för jag kom inte på namnet.

”GTA” sa han och lös upp.

”Ja det får ju inte du spela!” sa jag.

”Nä, jag vet” sa han och i samma sekund utbrast han: ”Vet du vad jag gillade allra mest med det spelet? När man fick sno bilar!” 

Är det en tjyv jag närt vid min barm? 😉

dagens-outfit

Blus HÄR.

Idag hade jag mina nya lite smått utsvängda jeans på mig. Lite IBS-ig i magen så passar det super med ett par jeans med resår i midjan, då kan man sitta också utan att känna att man måste knäppa upp knapparna. Frågan är bara hur man ska kunna gå tillbaka till vanliga? AJ vad det kan spänna på muffinsmagen alltså, bland det värsta jag vet.

img_4240

Ibland önskar jag att det fanns en möjlighet att kunna visa tex en av de vackraste solnedgångar jag sett på bild. Men det går ju inte. Den här solnedgången såg vi häromdagen och vi båda var alldeles hänförda av hur vackert det var! Åkte en extra tur för att komma så nära den som möjligt….men sen när man knäpper av bilden så blir det liksom lite blöööö…. Men hur som helst så var detta bland det finaste jag sett. Basattnivet! 🙂

img_4317 img_4322

Nu har vi samlats i soffan här allihopa, ljusen och brasan är tänd. Ikväll väntar Bonde söker fru, om jag orkar hålla mig vaken. Jag är nog den som är mest frenetisk på Play såhär års. 🙂 När man vaknar redan vid 3-4 blecket hinner man beta av en del. 😉 Ha nu en mysig kväll hörni.

Kram Nina ♥

Inlägget innehåller länkar till företag jag samarbetar med (t ex adlinks). Produkterna är utvalda av mig själv och är något som jag verkligen tycker om. 

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika W
Annika W
7 years ago

Jag har börjat köpa dessa mindfullnessmålarböcker / mandalaböcker som jag packar ner med ett pennskrin tuschpennor i handväskan. Mycket populärt hos barnen när de blir rastlösa!
Kram Annika ❤

Kira
Kira
7 years ago

Nyfiken på när ditt event i Enköping blir av skulle gärna vilja komma. Ha en bra dag.

Nästa inlägg

Semlemuffins

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x