Kladdkakans dag

Godmorgon!

Eller förlåt, det är ju liksom lunchdags nu. Jag har redan ätit lunch, mamma var snäll och fixade lite lunch till mig och syrran idag. Jag sitter hos mamma och jobbar nämligen. Snön yr utanför och det ser faktiskt ut som att det ska lägga sig ett vitt täcke nu. Hej vinter! 🙂

Hörni, ni har väl inte missat att det är kladdkakans dag idag? Jag har PMS så det passar mig alldeles utmärkt det ska jag säga. När min PMS är över ska jag faktiskt sockeravgifta mig lite igen….innan jul. För sen vill man ju äta som en häst igen och fullkomligen frossa i godsaker. Julen släpper jag alltid alla spärrar. Sån är jag. 😉

Tänkte börja med att tipsa dig om några höjdarkladdkakor som jag bakat genom åren. Jag har 10 bloggsidor med BARA kladdkakor. Hahaha…. omtyckt liten kaka det där tror jag.

kladdkaka-1

Glutenfri kladdkaka 

kladdkaka-2

Kladdkaka med segt kolatäcke

kladdkaka-3

Kladdkaka med lakritschokladfudgetäcke

kladdkaka-4

Kanelbullekladdkaka

kladdkaka-5

Vit kladdkaka med lemoncurd

Vill du kika på fler kladdkakor har jag en kategori som heter Kladdkaka och du hittar den HÄR!

Följ mig gärna på min FB-sida HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Följ mig på Bloglovin HÄR

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vackert bröd

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x