Godmorgon valdag!

Godmorgon godingar!

Här har vi tänt brasan direkt på morgonen. Så mysigt och skönt verkligen. Vaknade redan vid 4 och Milo vid 5 så det är inga sjusovare här hemma inte. Jag har suttit bänkad vid TV:n sen Nyhetsmorgon startade. Det är ju det amerikanska valet som är det som upptar alla nyheter idag. Jag föreslog för Tony att vi skulle göra sovrum i vardagsrummet inatt, så det blir nog till att ta in de uppblåsbara madrasserna och göra en stor säng. Hade tänkt sova räv och följa valvakan. Ska ni kolla?

Nu ska jag göra frukost till mig och Milo. Sedan väntar jobb hela långa dagen faktiskt, hemmajobb….så det blir nog att hasa runt i pyjamas och raggsockor. Kommer kommer en del blogginlägg farandes under dagen också.

Hoppas ni får en fin tisdag! ♥

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Catrin - mamma till J 2år
7 years ago

Kommer gå upp 03.30 ändå pga jobb, så får väl slå på tvn en kortis och se utvecklingen! 🙂

anneli
anneli
7 years ago

Jag ska följa valvakan…är orolig att Trump vinner. Snygg rulltårta du gjort. Kanske jag ska testa senare i eftermiddag.

Nästa inlägg

VLOGG

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x