Vaknar vi upp till en ny värld?

Godmorgon världen! 

Vet inte hur du känner men jag vaknar upp till en oroligare värld. Donald Trump ser ut att vinna valet i USA. Betyder det att missnöjet i USA varit så stort att detta är det enda sätt att visa det på. Att rösta fram en person som verkar stå för kvinnofientlighet och skit. Nä, jag vet inte jag….

img_4443 img_4445

Igår åkte jag ut till mamma och jobbade lite. Riktigt mysigt att sitta vid deras fina eldstad. Pappa har byggt den själv och det är en Tulikivi. Ett finskt märke som är helt överförgrymma på eldstäder. Pappa har byggt 2, en hemma här och en i stugan i Norrland. Så fina tycker jag.

img_4449

Satt och jobbade framför TV4:s valbevakning hela dagen. Igår var man lite lyckligt ovetande om att han faktiskt tog det där valet. Det trodde jag faktiskt aldrig…. Men jag har också sagt till Tony hela tiden att opinionsmätningarna kan vara så missvisande. Detta för att människor skäms över att de vill rösta på Donald Trump pga deras missnöje, man vill inte berätta för någon tänker jag…… Å se där, så blev det också! Människor har gått man ur huse för att rösta på Donald. Herreminjeee….. börserna rasar, guldet stiger i värde och dollarn sjunker. Hörde också att myndigheternas sajter i Kanada kraschat av trafik. Folk vill fly…detta bådar ju väldigt gott. 🙁

img_4454

Nåväl…. Tony lagade god middag åt oss igår. Jag försökte övertyga Tony om den där sängen i vardagsrummet men han ville inte gå med på det. 😉 Så för oss blev det ingen valvaka i vardagsrummet. Däremot så har jag till och från hela långa natten kollat livesändningen på TV4 play.

Äsch, nu måste jag stänga av TV:n tror jag. Orkar inte titta mer känner jag.

Jaha, idag så väntar mer jobb. Sen ska jag till syrran och käka lunch. Vi hörs av senare.

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Passa på att få tillbaka lite på julklappsshoppingen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x