Julmys

Dags för lite inspirationstips i samarbete med

Nu har jag skaffat mig årets pepparkakor i några år och kan liksom inte vara utan. Alltså, inte nog med att burken är så sjukt fin, pepparkakorna är dessutom väldigt goda också. Milo ÄLSKAR dom.

img_4402

arbrå_ångbageri_pepparkakor_inreda.com pepparkakor_arbrå_ångbageri_inreda.com

Nu har den kommit ut i grönt, så fin! Förra året var det guldiga burkar, så nu samlar jag på dessa. Alltid när jag gör hallongrottor så förvarar jag dom i dessa burkar, klipper till bakplåtspappersrundlar och har emellan lagren bara. Plättlätt att slänga in i frysen med burk och allt.

arbrå_ångbageri_pepparkakor_inreda.com arbrå_ångbageri_pepparkakor_inreda.com arbrå_ångbageri_pepparkakor_inreda.com arbrå_ångbageri_pepparkakor_inreda.com

Använder du inte burkarna till något är dom såå fina att bara ha framme på en hylla eller nåt. Så fint i köket. De stora burkarna hittar du HÄR, sedan finns det små burkar också. Jättesöta verkligen, dom hittar du HÄR.  Sen hittade jag små guldburkar också, de hittar du HÄR.  Tips är att kombinera med den gröna burken.

Mina sista ”godingtips” är dessa choklad och kaffekalendrar som finns hos Annelie!

img_4386 img_4388 img_4389 img_4390

Så trevligt med en liten kaffekaleder, en ny nespressokapsel (4 olika smaker) till morgonkaffet varje morgon ända fram till jul. Till kaffet kan det ju vara väldigt trevligt för mamman att ta en liten chokladbit också, ja om man nu får ha sin kalender ifred. Jag ska försöka gömma en av dem i alla fall. 😀

img_4391 img_4392

Man kanske kan dela också eftersom det faktiskt är 2 bitar i varje lucka. Så bra ju…. 😉 Den här chokladkalendern innehåller kolabitar och praliner innehållande vanilj och Vahlronachoklad (väldigt exklusiv och god choklad). Bara det att man kan öppna en kalender som erbjuder fina praliner i 24 dagar. LYXIGT! Världens härligaste present. ♥

img_4394 img_4395 img_4396

Den här chokladkalendern är min favorit. Sååå fin! Min ska stå i fönstret i köket hela julen. För dig som aldrig hört talas om Summerbird choklad kan jag berätta att det är väldigt exklusiv ekologisk choklad som smakar gudagott. Så min chokladkalender ska ätas med vördnad. 🙂 Min alldeles egna julkalender. ♥

Ja där hade du en del härliga tips ♥

I samarbete med Inreda.com.

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Katthimlen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x