Vackert

Gokväll!

Usch, overkligt trött. Sorg måste vara uttröttande va? Jag ligger undet täcket i soffan. Något av det härligaste jag vet är att ta med täcket till soffan.

Jag tog mig ut idag. Det var ett sånt underbart väder alltså, helt fantastiskt.

image

Hur fint? Det var totalt vindstilla ute. 6 minus och gassande sol.

image

Grannarna hade tänt en grill strax utanför oss utanför skolan så vi gick dit och satte oss medan kidsen åkte stjärtlapp bredvid.

image

image

image

Korvätning ute på vintern är fasen mys på hög nivå. Barnen njöt verkligen också. Såhär ska en vinter vara, snöig och solig.

Tony och Milo har åkt på pokemon jakt. Själv ligger jag här och bara slappar och ska nog ta en powernap så jag orkar kolla Så nycker bättre ikväll. Har sett ett avsnitt på Play så jag har lite att ta igen.:)

Nä, bäst att lägga ned så jag hinner ta en liten snabb powernap här. Hoppas Du också haft en mysig lördsg du med.

Kram Nina ♡♥♡

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Svahnholmen
Svahnholmen
7 years ago

Har tränat på morgonen och så blev det städning medans mannen handlade. Fick god ”hjälp” av vår lilla kattunge som jagade skurtrasan ! I em har jag arbetat lite med en hemtenta i statistik, så svårt!! Nu mys i soffan med snorig 6-åring. Tolvåringen är hemma hos en kompis. Ett glas rött vin blir det nog när lilltjejen lagt sig. Kram till dig! Har gråtit med dig de senaste dagarna!

Nästa inlägg

Saffransbullar med pepparkakssmak

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x