ANNONS

Krupphosta

/

Godmorgon! ♥

Här sitter vi fortfarande i morgonrockar i soffan.

img_4595

Milo har haft krupphosta inatt så han fick stanna hemma idag. Hellre vila hemma och bli pigg fort än att gå en dag i skolan och kanske bli ordentligt sjuk. Dessutom har de bad idag vilket inte alls är bra för hans krupphosta. Ni som har barn med krupphosta vet hur det är. Det låter för det första så hemskt. Som en hund som skäller ungefär. Halv 4 inatt satte han igång. Tack och lov så släppte det lite när han fick dricka vatten, ibland behöver vi gå ut eller att stå i ett ångat badrum för att det ska släppa. Jag vet att det sägs att det är med ångat badrum är en myt men för oss (alla mina tre barn har haft krupphosta) har det alltid hjälpt!

img_4601

Favvomorgonrocken på ♥

Nu ska vi ta tag i dagen. Jag ska jobba lite på förmiddagen medan Milo sysselsätter sig med sitt. Får jobba snabbt då han brukar ruttna efter ett tag. Vi hörs av lite senare. Du ska få byxtips nämligen, jag hade också tänkt baka lite nya recept idag om herrn i huset är ok med det. 😉

Stor kram Nina ♥

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00