Krupphosta

Godmorgon! ♥

Här sitter vi fortfarande i morgonrockar i soffan.

img_4595

Milo har haft krupphosta inatt så han fick stanna hemma idag. Hellre vila hemma och bli pigg fort än att gå en dag i skolan och kanske bli ordentligt sjuk. Dessutom har de bad idag vilket inte alls är bra för hans krupphosta. Ni som har barn med krupphosta vet hur det är. Det låter för det första så hemskt. Som en hund som skäller ungefär. Halv 4 inatt satte han igång. Tack och lov så släppte det lite när han fick dricka vatten, ibland behöver vi gå ut eller att stå i ett ångat badrum för att det ska släppa. Jag vet att det sägs att det är med ångat badrum är en myt men för oss (alla mina tre barn har haft krupphosta) har det alltid hjälpt!

img_4601

Favvomorgonrocken på ♥

Nu ska vi ta tag i dagen. Jag ska jobba lite på förmiddagen medan Milo sysselsätter sig med sitt. Får jobba snabbt då han brukar ruttna efter ett tag. Vi hörs av lite senare. Du ska få byxtips nämligen, jag hade också tänkt baka lite nya recept idag om herrn i huset är ok med det. 😉

Stor kram Nina ♥

4
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
7 years ago

Krya på dig Milo!

Madde
Madde
7 years ago

Jag o mina tre bröder har spenderat många nätter i ångande badrum så jag håller med att det funkar på krupp. Krya på er.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Madde
7 years ago

Haha, det gjorde jag också som liten.

Natalie
7 years ago

Jag beställer en salva från Tyskland som jag smörjer bröst och rygg med på sonen. Hostan försvinner helt!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Natalie
7 years ago

Vad heter den?

Nästa inlägg

Känsliga stunden….

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x