Godmorgon tidiga FINFREDAG 

Godmorgon! 

Ni kan inte ana, men jag har varit vaken sen halv 2! Kan ni förstå att jag känner att den här perioden på året suger? -Hej fredagsmys och somna dreglande i soffan kl 18. Well well, får kanske försöka mig på en powernap på dagen. (Tror jag på det själv? – Eeeeh, nope.) Somnade i alla fall ovaggat kl 19 igår kväll då jag natten innan vaknade kl 12. Jag säger ju det, det är virrivirrikoookoooo fullständigt med min dygnsrytm såhär års.


Mina planer för dagen är att jobba på förmiddagen, sedan ska lite fredagsmys inhandlas, ljusförråden börjar gapa tomma också så de behöver också fyllas på.

Har lite pyssel på gång också. Kan avslöja att det handlar om julen och vardagsrummet. Hoppas det blir så fint som jag tänkt i mitt huvud. Blir det fint får du se, blir det fult får du väl också se.

Ville bara kika in och säga Godmorgon och önska dig en mysig FINFREDAG. Vi hörs igen sen!

Kram Nina

10
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
7 years ago

Godmorgon. Hoppas du får en fin fredag!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
7 years ago

Tack detsamma! ❤️

Kira
Kira
7 years ago

Ja det var liiite tidigt kanske åh så jobbigt. Är det den här ändringen av klockan som ställer till det eller är det mörkret, tänker skulle du vakna kl 2.30 om vi inte hade gått över till vintertid? Ha en fin finfredag.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kira
7 years ago

Det är nog en kombo av mörket, biologisk klocka och klockflytt. Exakt samma visa år ut och år in…. Är ju liksom morgonpigg redan som det är. Pratade med mamma i morse, hon vaknade 01 igår…så jag har att brås på.

Helena
Helena
7 years ago

Go morron!
Ta d lugnt idag Nina och försök vila om du kan. ❤️
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helena
7 years ago

Känner att jag behöver få in lite energi, har slashasat i flera dagar så idag behöver jag göra nåt annat, i alla fall lite. Kram ❤️

Lena
Lena
7 years ago

God morgon
Pyssel i vardagsrummet

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lena
7 years ago

❤️

Mia
Mia
7 years ago

God Morgon 🙂
Så eländigt med sovtiderna! Blir mycket bättre sen när ni bor i Spanien vinterhalvåret 😉 …eller hur?? 😉
Förstår om du inte har lust med tanke på det som hänt men kan du inte vlogga lite när du julfixar? Du ger sån positiv energi och gör alltid så fint så lite julvloggande hade varit kul! ( och behövligt i mitt ”gillajulen-projekt”) 😀
Önskar dig en härlig finfredag!
Kram

Berit
Berit
7 years ago

Oj din stackare!! Jag har aldrig haft problem med sömnen utan sover som en liten gris…men de nätter som jag blir störd så är man ju inte människa på hela dan! Finfedag och allt..längtar till vardagsrumsfixet är klart att visas för oss.

Nästa inlägg

Snabb chokladmousse

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x