Söndagsmys i Västerås

Inlägget innehåller adlink (annonslänk).

Hallojsan bloggisar!

Nu skrev jag ett sånt där långt inlägg och så ba POFF, försvann allt! Jag blir galen! Men men, nu är jag stressad så jag skriver lite snabbt då. Jag har i alla fall inte hunnit in förrän nu. Vissa dagar går så fort så man hinner knappt byta trosor innan dagen är till ända. 😉 Jag har hunnit med en spontankaffe hos bästa Kattis, äskar att bli inbjuden till spontankaffe. Det är sånt man uppskattar som 44 åring. 😀

image

Tog en bild på en rätt vanlig syn när vi är ute och far. Tony bär min väska…. 😉 Han är helt ok med det, han tar oftast min väska bara i farten och så är det bra med det. Anledningen är att jag oftast har en väldigt tung väska. Jag har ju kameror och igår hade jag t.o.m med mig en laptop. Då är han så fin och kånkar på den även om jag ofta försöker få tillbaka den, mest för att jag typ skäms. Har du hört så dumt? Varför skulle jag skämmas…. men typ, jag skäms för att han ska behöva bära min väska. Men han är envis på den punkten. 🙂 Fin är han i alla fall när han kånkar!

image

Här var Milo på laserkalas. Kan varmt rekommenderas om ni har ungar som gillar lite skjuta och sånt. 🙂

image

image

image

image

Västerås hade i alla fall gått all-in med julyntet, å jag tycker det är såååååå myyyyysigt! ♥♥♥

image

Vi hann med en donken också. Skulle han få som han ville skulle vi nog äta Chicken Nuggets, bea, strips och mjölk varje dag. 🙂 Donken unge så det skriker om det.

image

image

image

Igår hade han på sig sin nya jacka. Han har 2 skoljackor och en sån lite finare jacka när man går på kalas och på stan och sådär.

name-it

Här har du lite bättre bilder på den! 🙂 Märket är Name It och du hittar den HÄR. 

Nähepp, nu ska jag faktiskt åka på stan med Madde, min svägerska. För första gången någonsin ska vi få gå på stan på tu man hand, HURRA! 🙂 Vi hörs igen senare.

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madde
Madde
7 years ago

Hej har du något bra recept på lite juligt och samtidigt ”nyttigare” knäckebröd/fröknäcke?
Tänket mig julskinka och senap på
Gillar Wasa julknäcke men det känns inte så ”nyttigt” i längden?
Kram från västkusten

Niiinis
Niiinis
Reply to  Madde
7 years ago

Ja det har jag, det här är jättegott: http://niiinis.se/2016/01/07/nyttigt-knackebrod-froknacke/

Kram tillbaka!

94B0912B-8AAF-4CC5-8F2F-B83FCAF2272B

Nästa inlägg

Lussetårta Saffranstårta

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x