Kvällstugg

Go’kväll från en trött Nina!

Ligger på soffan här och är lite förvånad över att jag inte somnat ännu. Milo ligger bredvid här, också vaken. Han har haft feber idag och ont i halsen, vi har inte gjort så mycket mer än hängt hemma idag så han är ju inte lika slutkörd som efter en heldag i skola och på fritids med allt vad det innebär.

Tackar högre makter för febernedsättande då Milo blir allmänpåverkad av feber. I morse satt han i soffan och var helt överkörd och orkade inte lyfta sina armar. Så fort medicinen kickar in så blir han som ny. Jag minns när han var liten och fick hög feber, då kunde han vara helt borta. Så otäckt verkligen. Dock fick han aldrig några feberkramper, det verkar så fruktansvärt otäckt så det är jag glad att jag sluppit. Imorgon får Tony stanna hemma och vabba med honom medan jag far till Gbg i ottan.

Det blir nog mycket bloggande imorgon när jag ska sitta på tåget ca 8 timmar sammanlagt. Så kika gärna in flera gånger imorgon och håll mig sällskap!

Hörni, tack för alla fina kommentarer angående min djupa sorg. Ni anar inte hur mycket det hjälper mig att få skriva av mig här och sedan få lite pepp och storys ur era liv och era erfarenheter. Så tacksam för det verkligen! Ni tröstar mer än ni anar. Så skönt att få bekräftat att det är ok att sörja en katt, låter säkert idiotiskt att jag inte tillåtit mig att göra det men så är det nog. Ni var några som skrev att det gjort lika ont att förlora ett husdjur som att förlora en när och kär.

Ha nu en skön kväll och njut av ditt husdjur om Du har något. Krama det en extra gång ikväll.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
7 years ago

Krya på Milo!
Är också hemma med sjuka barn. Den ena har feber och är förkyld den andra är jätte hes och feber.. Läskigt det där hur vissa barn blir påverkade av feber. Våran dotter kräks om den blir hög. Skönt att det finns mediciner!
Kram

Nästa inlägg

Saffranssemla med kardemummagrädde

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x