Fashion by Blue 

Hej på er! 

Nu sitter jag på tåget hem igen. Det blev en snabbvisit till Göteborg denna gången.  Jag åkte dit för att träffa mina nya kollegor på Fashion By Blue! Jajemensan, det var det som jag skulle berätta för er. Det där roliga som lite svärtats ned av att vi förlorat vår katt….

Men ni ska veta att jag är sååå glad i hjärtat för detta. Detta kunde inte komma mer lägligt verkligen. Jag är ny säljare för Fashion by Blues märken ut till butik. Jag kommer att arbeta halvtid med detta, mer hinner jag inte heller då bloggen tar så mycket tid. När jag fick frågan så var jag lite osäker först, mest just för att bloggen tar mycket mer tid numera. Men, när jag fick åka och träffa fina Jessica (ägare) och Sofia (vän som redan jobbar där) för en diskussion kring tjänsten så kände jag att detta var precis vad jag behövde.

Jag behöver komma ut bland folk, jag ÄÄÄÄLSKAR kläderna och att åka ut till butikerna och sälja på det här sättet är sååå kul! Inte blir saken sämre av att mina kollegor är fantastiska. Så otroligt tillmötesgående och fina. ❤️ Jag har länge, både känt och diskuterat detta med ensamheten med några av mina nära bloggkollegor. Känslan och behovet av att träffa människor om dagarna gnager mig. Än värre nu när vår kisse inte finns och håller mig sällskap. Jag som oroar mig mycket dessutom behöver verkligen komma hemifrån några dagar i veckan. Det ska kunna gå att kombinera detta jobb med bloggen, även om bloggen tar mycket tid så kommer det att gå, bara jag får strukturera upp saker mer noggrant och målmedvetet. Jag ska prova i ett halvår så får vi se hur det känns sen?

Jag älskar ju sånt här. Jobbade ju med samma sak på Love Forever. Ser så fram emot detta så det är inte klokt. Idag var jag och gick igenom lite grejer och skrev på papper. Alltså, kontoret är verkligen to die for! Orkade inte släpa med någon kamera så du får hålla tillgod med lite iPhonebilder.


Det är kontor/showroom och såååå galet jäkla tjusigt och snyggt så jag blev fullkomligen kär! För att inte tala om butiken som ligger inne i Kungsbacka. Alltså herreminjeezzzz…. Bor du i Kungsbacka eller har vägarna förbi måste Du hälsa på Lodge Living i gallerian där.

Äsch, nu kan jag inte ladda upp bilder av nån jäkla anledning. Måste visa dig sen för du MÅSTE få se en liten sneakpeek på hur det ser ut! Sen vill jag visa dig kläderna också, så mycket fint!

Nu ska jag sluta mina blå för en stund, jag är så otroligt trött så ögonen är knallröda (kunde inte ladda upp den bilden heller). Kl 8 ikväll är jag hemma i småstaden och ska bli hämtad vid tåget. Sååå skönt att få kliva in i en varm bil och inte en iskall bil som stått på parkeringen hela dagen.

Du, ha en fin kväll.

Kram Nina ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ingela
Ingela
7 years ago

Grattis!!!! Vad roligt och spännande för dig.

Kina
Kina
7 years ago

Grattis!

AnsoAnna
AnsoAnna
7 years ago

Grattis till ditt nya samarbete!!

Mia
Mia
7 years ago

Grattis!!

Nästa inlägg

Saffransfudge

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x