Black FRIDAY tips 2

Inlägget är i samarbete med Refunder. 

Har ni börjat med julklapparna ännu? Inte jag, jag har verkligen inte ens börjat. Varje år säger jag att jag ska börja i tid och bli klar i tid och sådär. Men hittills har det inte inträffat. Vi får se i år? I år ska jag i alla fall handla så mycket som möjligt på nätet. Orkar inte fladdra runt i butiker och sånt. En sån sväng ska jag göra men sen får det räcka. 🙂 Host host…. (det tror man på när man ser det). HAHA…

refunder

Concealer HÄR // Ögonskuggspalette HÄR // Lösögonfransar HÄR // Foundation HÄR // Borstset för concealer, foundation och contouring HÄR

Här har jag plockat ihop mina skönhetsfavoriter. Concealern är en av de bästa på marknaden. Ögonskuggepaletten har helt perfekta färger. Ögonfransarna är enligt mig de absolut bästa och snyggaste. De går att återanvända och jag återanvände mina säkert 30-35 ggr. Tvättade bara och använde igen och igen. Då blir det rätt billigt alltså. Fundation från SENSAI är det absolut bästa jag haft, nu sjunger den på sista versen så en nya i julklapp skulle sitta fint. 😉 Borstsetet kan jag verkligen rekommendera. Då har du allt du behöver för att täcka blessyrer, släta ut lite linjer och få en sån där slät fin look. Rougen är perfekt färg… Ja, så läser du här Tony så har du en jättebra lista här ovan att gå efter. Var bara noga med att handla det via Refunder så att du får återbäring på allt du handlar. Just nu har Eleven som produkterna är ifrån kampanj så man får tillbaka hela 7,5% på allt man handlar. DESSUTOM kommer de att mellan den 25-27 november att ha 20% rabatt på allt. Minimum ordervärde då är: 499:-. HUR BRA? Så värt att passa på att handla julklappar då ju, i alla fall ska jag göra det.

Men som sagt, kom ihåg att du ska utgå från Refunder.se när du handlar något på nätet, så får du pengar tillbaka varje gång du genomför ett köp hos någon av de hundratals välkända butiker de samarbetar med. Det är verkligen sjukt mycket butiker som är anslutna. Det täcker nog allt du kan tänka dig i julklappsväg.

SÅ vad gör du då? Jo, det enda du behöver göra för att få återbäring är att bli medlem och shoppa. Det kostar ingenting att vara medlem och du får pengar tillbaka på alla dina köp. Du samlar din återbäring hos Refunder och kan när som helst gå in på ditt medlemskonto och se hur mycket pengar du har. Så snart du har mer än 100 kronor kan du föra över pengarna direkt till ditt bankkonto. Det enda du behöver göra för att bli medlem är att skriva in din mailadress och ett lösenord så är det kirrat. Nu får du som läsare av Niiinisbloggen ett extra litet erbjudande också, 50 kr extra att shoppa för minsann, det samt kika på mina favoritbutiker får du genom att klicka dig in HÄR och blir medlem.

Är du redan medlem finns ett härligt litet erbjudande till dig också! Klicka din in HÄR och värva en kompis så får du 50 kr. Både du och din vän får 50 kr!

Happy shopping!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
7 years ago

Hej!
Nu har jag registrerat mig på refunder.se och inser hur mycket jag förlorat på att inte göra det tidigare 🙁 Jag handlar ju allt på nätet i stort sett men har inte kollat upp vad det egentligen var för nåt 🙂 Senast igår handlade jag julklappar på lekmer och dom hade ju 7,5% återbäring! Attans!
Hoppas du har en härlig fredagskväll!

Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
7 years ago

Ja men precis sådär tänkte jag också när jag registrerade mig! Allt man hittills gått miste om liksom…. Men nu ska vi tänka positivt och tänka att NU spar vi i alla fall alla de pengarna.

Ha en mysig kväll nu.

Kram ❤️

Nästa inlägg

Black Friday TIPS 1

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x