Pyntelipynt

Men hej!

Alltså idag har jag nog tagit världsrekord i fix och trix. Känner direkt att jag får sån energi när jag sover bra. Jag har hunnit med att fixa fint på trappan ute, sätta ljusgirlanger där och plock och fix. Hemma har jag julpyntat och så har jag hunnit vara och handla på Rusta (Vickis här inne hos oss tipsade om krispigt och vitt där). Har också ätit lunch på Donken med Milo och handlat.


Han som skulle köpa sig en Nerf ångrade sig och köpte Pokémonkort istället. ”Mamma, jag är lika spänd att öppna de här korten som när jag skulle på Laser-tag kalaset” sa han med spänd röst. Han är så rolig….


Handlade tacos, hållbara blommor till Klongvasen, hittade en jättefin adventsbricka till adventsljusen också. Hann inte ta så mycket bilder på allt så det får bli imorgon i dagsljus.


Spänd var bara förnamnet. Vi fick kasta oss in på fiket på ICA Maxi så han fick öppna korten.


Han var tvärnöjd med korten. Tacksam och glad. Han spelar ju Pokémon go och att få korten är ju lika bra liksom.  Sötis!

Nu har vi just ätit lite glass här. Blev så jäkla besviken…. Jo men Milo valde Ben & Jerrys ”Cookie Dough” och jag valde Häagen Dazs och vad jag trodde var ”Salted Caramel”. Men det var CHOKLAD Salted Caramel. Ämen snaaaaaaaaaaaaaark!  Jag som offrade lite ont i magen (laktos) för att få njuta av den med två skedar tillsammans med Tony. Öppnade burkfan så var det chokladglass….som jag inte ens gillar. Ämen tusan vad besviken jag blev alltså. Helskotta! Tvingade i alla fall i mig ett par skedar men nä, inte samma som vaniljen med Salted Caramel, den är MAAAAGISK!


Åh, ljuset har återigen landat här hemma. Så glad för att vi äntligen får lysa upp detta Novembermörker alltså. Imorgon ska jag knäppa lite bilder på vårt julpynt jag hittills fått upp. Jag är ingen tomtar och rött tjej när det kommer till julen men däremot vill jag ha MASSOR med adventsljus i fönstren osv. Stjärnor, ljusstakar….ja you name it. Köpte två nya stakar idag som också blev så himla bra.

Men du, mer om det imorgon. Hoppas att du haft en fin kväll. ❤️

Puss ❤️

6
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vickis
Vickis
7 years ago

Åh vad kul att du hittade något som föll dig i smaken.

Nästa inlägg

Black Friday tips 3

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x