Tanten här

Inlägget innehåller adlinks (annonslänkar)

Men HEJ!

Ja, här har bloggen gapat tom hela långa dagen. FÖRLÅT för det men min dag har varit kaos på så många olika sätt. Inget farligt så men det har varit ett galet tempo och detta är första gången på hela dagen som jag sätter mig ner. Så SKÖNT!

Idag blev jag tant på riktigt! Jag köpte läsglasögon som jag ska kunna använda när jag har mina linser i (som inte är progressiva-jag har ju ett par progressiva linser). Åh vilken lättnad det var alltså. Nu behöver jag inte hålla telefonen på en meters avstånd. Haha… När jag har mina vanliga glasögon så åker dom ju av och på hela tiden för att jag ska kunna läsa på nära håll och sådär. Alltså när jag är utan glasögon och linser så kan jag ju läsa på när håll men ser nada på långt håll. Men nu så har jag syn som en hök, det är inte förrän man skaffar ett par som man inser hur dåligt man ser. 😉 Nu njuter jag av att hålla telefonen riktigt nära och ändå se vad det står. Haha…

Hörni, jag har just klivit i mina skönaste mysbrallor jag har! Dessa är de skönaste jag någonsin ägt….. Det värsta med dom är väl att allt annat jag äger i mysbyxeform har fått vika undan för dessa alltså. Som tur är kommer de i 2-pack (grått och svart) så man kan använda det andra paret när det andra är i tvätten. Tänkte tipsa dig om massa MYYYYYS nu, för Cellbes har ”Ta 3 betala för 2” just nu.

cellbes-kod

cellbes-mys

1) De skönaste mysbyxorna i 2-pack HÄR

Nu ska jag sätta mig och bjuda dig på saffransmuffins receptet. Det kommer nog inte upp förrän imorgon men ska skriva klart inlägget nu innan mina ögon slocknar totalt! Sååå trött är jag verkligen.

Ha en fin kväll!

Stor Kram Nina ♥

4
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maj
Maj
7 years ago

Du är då för härlig Du förgyller min dag, varje dag! Kram

Carola
Carola
7 years ago

Tack för en så härlig blogg, läser flera gånger om dagen. Och jag blir så glad när jag läser om dina tips.
Det är tips på varor som inte kostar skjortan, alla kanske inte kan köpa grejer som är jättedyra vilket det tipsas om
i många andra bloggar. Tumme uppför dej.

Nästa inlägg

Kvällsgäster

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x