Fifan så dyrt, men så värt det!

Godmorgon på er!

Hur mår ni? Här har jag hållit igång sen innan tuppfan drog sin morgonfis. 😉 Jag var verkligen upp och kokade fudge redan kl 04 i morse. Haha…. Ja men jag veeeet, jag är totalt jäkla crazy. Men vad härligt det är när man är klar och dagens ”bakning” redan är klar innan kl är 6 på morgonen.

loppi

Igår var jag på ett spännande möte på Loppi Headquarters. 😉 Vi blev bjudna på god lunch och fick lite matnyttig info om ett nytt koncept för bloggare. Det är alltid sååå trevligt att hälsa på hos Loppi, man känner sig alltid så himla välkommen. Fina kvinnor som både driver och jobbar där. Älskar när kvinnor lyfter varandra, det är det vi ska göra. Vi ska lyfta och peppa varandra att nå våra mål och önskningar i livet. Tänk så bra man mår när man lyfter varandra? Inte sant?

img_4962

Idag är jag bortskämd förstår ni. Min fina man är ledig idag och imorgon och jag har just fått sitta här med en fika, bara vi två. SÅ jäkla mysigt. Jag jobbar lite nu och han också, han jobbar alltid. 🙂 Han är sån. Ingen idé och gnälla, blir inte bättre av det kan jag säga.

Imorgon åker vi till Fredrik och Emil och hälsar på. Det ska bli såååå mysigt att få åka dit. Vi ska äta gott, prata och bara hänga där ända till på lördag. Ser så fram emot det. På söndag fyller Milo år. G I S S A om han längtat och väntat?!

img_4952

Jag har nu på morgonen slagit in hans presenter han ska få imorgon bitti. Vet ni att han kommer att svimma när han öppnar det här. Det är en NERF som han pratat om i flera månader. Han tittar på den nästan varje dag i leksakstidningen. Den är fasicken dyr (för att vara en leksalsgreja liksom) men det kommer vara sååå värt det när han öppnar sin present. Sen får vi hoppas att han leker med den LÄNGE. Annars blir det en väldigt dyr present. Tony köpte också till nån form av lampa till den…. Ja men visst fasen vettu, det räcker inte med själva pickan liksom. Det finns ett antal grejer att köpa till också. De kan sina försäljningsknep alltså, och en annan går på hela skiten. 😉

Jaja, nu ska jag jobba vidare här. Här inne kommer du att få recept på den där fudgen jag gjorde i morse. En väldigt speciell fudge kan jag lova dig. Vi hörs snart igen!

Kram Nina ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
B-M
B-M
7 years ago

Haha, jag som har vuxna barn fick googla NERF 🙂
Så kul att överraska barnen med presenter som de inte tror att de ska få!

Kim - Mamma till 3
7 years ago

Min blivande 7 åring snackar också om Nerf, men det finns ju massa olika varianter. Jag har sett sådana som kostar under 200:- men förstår inte riktigt skillnaden på dom?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kim - Mamma till 3
7 years ago

Det är tydligen en stoooooor skillnad enligt 8 åringen.

Nästa inlägg

Saffransmuffins – Saffranssemla

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x